| Kalpsizce..! | |
|
+3Angelina Daphne Spencer Andrea Kate Malfoy Rochelle Emilie Black 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Rochelle Emilie Black Hogwarts Müdiresi
Mesaj Sayısı : 224 Savaş Tarafı : Ölüm Yiyen Mezun Olduğu Bina : Slytherin Rp Partneri : Yok... Kayıt tarihi : 07/03/08
| Konu: Kalpsizce..! Paz Nis. 13, 2008 10:44 am | |
| Haykırışlarım bitmez olmuş bu sensiz gecede Haykırmak haykırabilmek gerek sessizce.. Senle sensizliği yaşıyorken beklemek çaresizce Beklemek yerine unutmayı tercih ettim bencilce..
Unutmak beklemek kadar zormuş istemeyince Ağlamak ağlayabilmek gerek sessizce.. Dalgalar vururken sahile çaresizce Gitmeni isterdim hissizce...
Sevmek,sevilmek buymuş meğer özgürce Uçmak uçabilmek gerek sessizce.. Sen yanımdayken bile ağlıyorsam çaresizce Gitmeni isterdim yine KALPSİZCE..!Buda benim şiirim bende ekliyim dedim.. Yorumalarınız eksik etmeyin..! | |
|
| |
Andrea Kate Malfoy
Mesaj Sayısı : 232 Yaş : 32 Savaş Tarafı : yok Kayıt tarihi : 20/03/08
| Konu: Geri: Kalpsizce..! Salı Nis. 15, 2008 5:29 am | |
| Sendemi kova burcuydun?? Bu arada çok şugar olmuşşşş izin verirsen birine bu şiiri yazıp vermek istiyorum ??? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 224 Savaş Tarafı : Ölüm Yiyen Mezun Olduğu Bina : Slytherin Rp Partneri : Yok... Kayıt tarihi : 07/03/08
| Konu: Geri: Kalpsizce..! Salı Nis. 15, 2008 8:01 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Angelina Daphne Spencer
Mesaj Sayısı : 597 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Hakem! Mezun Olduğu Bina : Gryffindor Rp Partneri : Matt Damon Malfoy Kayıt tarihi : 01/03/08
| Konu: Geri: Kalpsizce..! Perş. Mayıs 22, 2008 9:04 am | |
| Hea coşturmuş=)Çok güzel melis:D...Yola devam... | |
|
| |
Vanessa Joanna Malfoy
Mesaj Sayısı : 229 Savaş Tarafı : Ölüm Yiyen :) Mezun Olduğu Bina : Ravenclaw Olucak ! xD Rp Partneri : --- Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Kalpsizce..! Perş. Mayıs 22, 2008 10:14 am | |
| | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 492 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Tarafsız Mezun Olduğu Bina : Slytherin Rp Partneri : Angelina Daphne Spencer Asa : Ölümün Karanlığı ~ Özel Yetenek : Çataldil Kayıt tarihi : 10/05/08
| |
| |
Vanessa Joanna Malfoy
Mesaj Sayısı : 229 Savaş Tarafı : Ölüm Yiyen :) Mezun Olduğu Bina : Ravenclaw Olucak ! xD Rp Partneri : --- Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Kalpsizce..! Cuma Mayıs 23, 2008 11:43 am | |
| | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 492 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Tarafsız Mezun Olduğu Bina : Slytherin Rp Partneri : Angelina Daphne Spencer Asa : Ölümün Karanlığı ~ Özel Yetenek : Çataldil Kayıt tarihi : 10/05/08
| |
| |
| Konu: Geri: Kalpsizce..! Cuma Mayıs 23, 2008 12:06 pm | |
| Pardon Eren'm =) Sevindim beğenmenize gerçekten =) | |
|
| |
Stephén C. Colbert
Mesaj Sayısı : 294 Yaş : 33 Savaş Tarafı : .. Rp Partneri : Ben kendime yeterim.:P Kayıt tarihi : 20/05/08
| |
| |
| Konu: Geri: Kalpsizce..! Perş. Mayıs 29, 2008 3:34 am | |
| Wooow ! Sahte abicikten'de bunu duydum ya xD Ölsemde gam yemem xD | |
|
| |
Stephén C. Colbert
Mesaj Sayısı : 294 Yaş : 33 Savaş Tarafı : .. Rp Partneri : Ben kendime yeterim.:P Kayıt tarihi : 20/05/08
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: Kalpsizce..! Paz Haz. 01, 2008 6:14 am | |
| Biliyorum çok kırıldığını Berk abicim xD Eren ortamı kızıştırmasana xD | |
|
| |
Stephén C. Colbert
| |
| |
Vanessa Joanna Malfoy
| Konu: Geri: Kalpsizce..! Paz Haz. 01, 2008 6:24 am | |
| Herneyse xD Berke Abicik !! | |
|
| |
MeLodY Y. Black
Mesaj Sayısı : 194 Yaş : 30 Savaş Tarafı : Bilmem ki ne olsam :p Mezun Olduğu Bina : Slytherin Rp Partneri : Kendi kendimin sevgilisiyim =) Kayıt tarihi : 01/03/08
| |
| |
| Kalpsizce..! | |
|