CatlakKazan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu

AnasayfaPortailAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Slytherin yemek masası

+2
Qualetagia Malfoy
Rachel Caroline Black
6 posters
YazarMesaj
Rachel Caroline Black

Rachel Caroline Black

Savaş Tarafı : Tarafsız
Mezun Olduğu Bina : Hufflepuff
Rp Partneri : Andrew Tom Lestrange

Slytherin yemek masası Empty
MesajKonu: Slytherin yemek masası   Slytherin yemek masası I_icon_minitimeÇarş. Nis. 23, 2008 2:36 am

İyi rpler..
http://www.hogwarts-rpg.all-up.com
Qualetagia Malfoy

Qualetagia Malfoy

Savaş Tarafı : Ölümyiyen
Mezun Olduğu Bina : Slytherin(okumakta)
Rp Partneri : Ryuchi K. Masarakazu

MesajKonu: Geri: Slytherin yemek masası   Slytherin yemek masası I_icon_minitimeCuma Mayıs 23, 2008 1:12 pm

Gia, Slytherin'e seçilmişti. Bu harikaydı. Slytherin onun hayallerinin binasıydı.

Slytherin masasına doğru yürdü. Seçmen şapka Slytherin diye bağırdığında bina masasından bir gümbürtü kopmuştu. Malfoy olduğu için çok mutluydu. Masaya doğru hızlı adımlarla ilerledi. Biran önce herkesle tanışmak istiyordu. Slytherinli olmak ona göre bir ayrıcalıktı aslında hem de çok büyük bir ayrıcalık.

Masada iki kişinin oturabileceği kadar bir boşluk vardı.Hemen oraya yerleşti. Masaya otururken Gryffindorlular ona nefret dolu gözlerle baktılar. Sonuçta bir Malfoydu.

Her kes ona soru sorarmışçasına bakıyordu. Gerçekten de çokrahatsız ediciydi.

_''Eğer ismimi merak ediyorsanız sora bilirsiniz. Qualetagia Malfoy'' dedi ona bakanların duyabileceği bir tonda. Birkaç kişi ona birşeyler soruyordu ama o az önce Rawnclava seçilen kardeşi ve birkaç kuzeninin ona bakışlarıyla ilgileniyordu. Bu gerçektende üzücüydü.Rakip binalar.Aslında Slytherin ve Rawenclav düşma değildi ama sonuçta Qudditch maçlarında ve Düellolarda rakiptiler, öyle olmaları gerekiyordu. Birden kulağında Profesörün sesi çınladı ''Stephén Colyn Colbert'' demişti Profösör.

Stephen onun çocukluk arkadaşıydı. Onunda Hogwartsta olduğunu unutmuştu hemen başını Seçmen şapkanın bulunduğu yöne çevirdi.Seçmen şapka birşeyler söyledi oldukça gururlandırıcı şeyler ve ardından
''Slytherin'' diye bağırdı. Slytherinlilerden bir gümbürtü daha duyuldu. Bu defa Giada bu curcunaya katılmıştı.

http://www.setbb.com/lotrfantasticrp/index.php?mforum=lotrfantas
Stephén C. Colbert

Stephén C. Colbert

Savaş Tarafı : ..
Rp Partneri : Ben kendime yeterim.:P

MesajKonu: Geri: Slytherin yemek masası   Slytherin yemek masası I_icon_minitimeCuma Mayıs 23, 2008 1:29 pm

Stephén trenden indikten sonra, kayıklarla Hogwarts'a doğru ilerlerken, gözleriyle Qualetagia'yı aramış, fakat yüzlerce öğrenci arasında bulamamıştı. Yaklaşık on-beş dakika süren yolculuktan sonra, şatonun giriş salonunda yığın halinde dizilmiş, seçmen şapkayı takmak için sıraya girmişlerdi. Bu sırada Stephén, dikkatle 7 yılını geçireceği yeri inceliyordu. Giriş salonunun duvarlarına büyük meşaleler asılmıştı. Ortam aydınlık sayılabilirdi. Büyük pencerelerden içeriye süzülen ay ışıkları, meşaleler kadar aydınlatmaya yaramıyordu belki, ama şatoya gizemli bir hava katıyordu. Büyük salonun aralık kapısından göründüü kadarıyla, tavanda yapay fakat gerçekçi bir gökyüzü simülasyonu vardı. Havada hiçbirşeye bağlı olmadan asılı duran mumlar, gerçekçi yıldızlar, salondadaki ilgnç ayrıntılardı. Stephén bir an okunan ismiyle irkildi. Hızlıca giriş salonunu aşıp, büyük salona girdi. Kapıya vardığında duraksamıştı. Tüm gözlerin üzerine çevrildiğini hissedince gerildi. Fakat bir kaç saniye içinde rahatlamış, seçmen şapkayı kafasına geçirmişti bile.

" Aklından neler geçiyor senin böyle, Tanrı'm ! Kurnaz birisine benziyorsun çocuk-Stephén Colbert. Ve zihnindeki tüm bu çıkarcı düşünceler, fazla kibirlisin.. Evet.. Evet.. Fazla düşünmeye gerek yok. Slytherin ! "

Stephén, şapkanın binasını haykırmasının ardından yeşil-gümüş rengi bayrağı dalgalanan masadan yükselen gürültü ve alkışlar nedeniyle irkilmişti. Tek bir laf etmeden şapkayı çıkarıp taburesine yerleştirdi - öğrencilerin kimi seçmen şapkayla binaları üzerine bir tartışmaya girişsede.. Slytherin, Stephén'ın istediği tek binaydı. Hızla salonun yarısını aşıp, masalarına varmıştı. Onca kişinin arasından zorda olsa sıyrılıp arka kısımlara geldi. Biraz daha ilelemeyi düşünürken; Qualetagia'yı farketti. Hemen durup, kızın yanındaki dar boşluğa oturdu sessizce. Kız ise hala onu farketmemişti. Salondaki gürültünün üzerinde kendi sesini duyurmaya çalışarak bağırdı.

" Hey, Gia ! Sanırım aynı binadayız. 7 sene boyunca.. Eğleneceğiz gibi görünüyor, değil mi ? "

Bir yandanda kendinden memnun bir şekilde sırıtıyordu.
http://www.atfreeforum.com/hogwartstr/index.php?mforum=hogwartst
Qualetagia Malfoy

Qualetagia Malfoy

MesajKonu: Geri: Slytherin yemek masası   Slytherin yemek masası I_icon_minitimeCuma Mayıs 23, 2008 1:45 pm

Stephen seçildikten sonra peş peşe birkaç kişi daha seçilmişti. Bu sırada yanına oturan Stephen'i hiç farketmemişti. Yüksek sesle yanından gelen sesi duyduğunda irkildi;

" Hey, Gia ! Sanırım aynı binadayız. 7 sene boyunca.. Eğleneceğiz gibi görünüyor, değil mi ? "

Stephen'dı bu yine tüm muzurluklarını yapacaklardı;

_''Seni gördüğüme sevindim Stephen. Evet .. Elbette yedi koca yıl aptal Gryffindorluları ezmeden geçmezki. Yeterince eğleneceğiz'' yüzünde ki nefret ve sevinç okuna biliyordu. Gerçektende harika olacaktı yedi koca sene. Kimbilir ne çok eğleneceklerdi. Derslerdede hep birlikte olacaklardı. İki iyi muzurluklar peşinde koşan dost. Profesörlerin baş belaları olacaklardı. Şimdiye kadar zaten muzurluk yapamadan duramamışlardı ki.

Londra'da Muggleleri korkutmuşlar, onları küçük düşürmek için ellerinden gelen herşeyi yapmışlardı. Onlar gerçekten de mükemmel dostlardı. Ayrılmaz ikililer. İkiside sinsi ve hırslıydılar. Her zaman güçlü olmayı istemişlerdi.

Gia ve Stephen'ın hayalleri vardı, aynı binada olmak ve hem öğrencilerin hem de profösörlerin gözlerini korkutmaktı. Planları işlemeye başlamıştı. Artık onlar muhteşem ikiliydi.
Stephén C. Colbert

Stephén C. Colbert

MesajKonu: Geri: Slytherin yemek masası   Slytherin yemek masası I_icon_minitimeCuma Mayıs 23, 2008 1:54 pm

'' Seni gördüğüme sevindim Stephen. Evet .. Elbette yedi koca yıl aptal Gryffindorluları ezmeden geçmezki. Yeterince eğleneceğiz. ''

Qualetagia'nın yüzünde hem nefret, hem sevinç karışımı bir ifade vardı. Stephén, bu ifadeyi görür görmez tekrar sırıtmış, eski günlerdeymiş gibi hissetmişti. Stephén, derslerde Qualetagia'yla birlikte olduğu sürece, olaysız geçmeyeceğinden emindi. Tam anlamıyla, eğleneceklerdi. Yaklaşık 2 aydır görüşememişlerdi, okul alış-verişi vs. yüzünden. Buna rağmen aralarında hiçbir soğukluk, mesafe yoktu. Kız dümdüz, koyu kumral saçları, en son gördüğünden biraz daha uzundu. Ayrıca, ikisininde boyu bir miktar uzamıştı. Tek farklar, bunlardı. Stephén, kendisi gibi Qualetagia'nında daldığını farkedince yerinde hafifçe kıpırdanıp, kızında düşüncelerinden sıyrılmasını sağlamaya çalıştı. Bu sırada masada yiyecekler belirmişti. Stephén, ağır hareketlerle bir bardak balkabağı suyunu içerken, Qualetagia'ya döndü.

" Gerçekten öyle olacak. Mm, tüm şu yiyeceklere bak, leziz görünüyorlar. Bunca yiyecek 3 Hogwarts'ı doyurabilir bence. " dedi ilgisizce omuz silkerek. Ardından " Kızlar yatakhanesine erkeklerin giremediğini duydum, fakat kızlar erkekler yatakhanesine girebiliyorlarmış. Sabah derslere geç kalıp kalmamam senin elinde. " dedi göz kırparak.
Naetsu Y. Malfoy

Naetsu Y. Malfoy

Savaş Tarafı : ##Ölüm Yiyen##
Mezun Olduğu Bina : Mezun olmadım daha okuyomxD!!Slytherin!!
Rp Partneri : yoq!!Aman olmasında zaten.Uğraşamam!!

MesajKonu: Geri: Slytherin yemek masası   Slytherin yemek masası I_icon_minitimeCuma Mayıs 23, 2008 2:48 pm

Yui masada Gia'yı görmemişti.Gözleriyle araken bir çocuğun Slytherin'e seçildiğini duydu.Slytherin binasından büyük çığlıklar kopmuştu.Gözleriyle çocuğu takip etti ve evet soun Gia'yı bulmuştu.Hatta hemen konuşmaya başlamışlardı.Oturduğu sıradan çıkıp onlara doğru gitti ve Gia'nın karşısına geçerek;

"Ne o Gia.Birizik kuzenini satıyorsun hemen."

diyip gülümsedi.Gia'nın Yui'yi satacağı aklından bile geçmezdi.Yui'yi hem gölerinin çekikliğinden hemde kibirinden seviyordu zaten.anındaki çocuğa bakarak;

"Merahaba.Ben Naetsu Yui Malfoy.Yanında oturan kızın kuzeniyim.Demi Gia."

dedikten sonra önünde duran bir çikolatadan ağzına attı.
http://ucsupurge-rp.turkforumpro.com/
Jiména W. L'moné

Jiména W. L'moné

Savaş Tarafı : ...bir küçücük ö.y^cik varmış...
Rp Partneri : zaman gösterecek X)

MesajKonu: Geri: Slytherin yemek masası   Slytherin yemek masası I_icon_minitimeC.tesi Mayıs 24, 2008 7:31 am

Jiména masanın ortalarına bir yerlerine kurulurken, henüz Slytherin'e seçilmenin mutuluğunu yaşıyordu... Gerçi bundan o kadar emindi ki! Seçmen Şapka'nın bu kadar çenesi düşük olabileceğini düşünmemişti! Seçildiği an Slytherin Masası'nıda kopan alkış kıyamet, onun doğru yerde olduğunun göstergesiydi!

Büyük sınıflardan birinin eini sıkarken, o adını söyedi Jiména dinlemedi...

"Ben de Jiména..."

Dedi ve olduğu yere oturdu. Ne kadar da açtı! Bir an önce şu yiyeceklere büyük bir kavuşma yaşamak istiyordu! Ama bu pekte mümkün gözükmüyordu... Hele seçme hala devam ederken!

Sonra ilgisini etrafındakilere kaydırdı... Bir kız ve bir kız daha... İkisi de Japon... Ha bir de bir çocuk! Birinci sınıflar! Bir dakika... Şu "bir kız"lardan biri... Merlin... Sanki Jiména onunla daha önce atışmıştı... Yo, Jiména değil! Kardeşleri atışmıştı... Dolayısıyla Jiména'da atışmış sayılırdı... Vay be! Tesadüfün böylesi... Ama bir dakika... Hepsi Slytherin'di... Hepsi aynı binadaydı... Takım ruhu kabarmış Jiména anında konuşmaya bir dalış gerçekleştirdi:

"Hey! Selam... Jiména Winona L'moné! Jimmy deyin bana..."

Şimdi gelecek tepki karşısında pek fikri yoktu ama... Büyük kavgalar büyük dostluklar cinsi bir şey olurdu belki... Aslında onlar kavga etmemişti... Ne olmuştu sahi? Şimdi, Üçlüye bakarken, gözeri ışıldıyordu ve aha! Açtı...
http://beauxbatons-rpg.darkbb.com
Naetsu Y. Malfoy

Naetsu Y. Malfoy

MesajKonu: Geri: Slytherin yemek masası   Slytherin yemek masası I_icon_minitimeC.tesi Mayıs 24, 2008 9:48 am

Yui aniden çıkan tiz sese doğru döndü.Kompartımanda gördüğü üçüzlerden bir tanesi.Ama Yui bunla değil.Diğer ikisiyle atışmıştı.Bu kızla nasıl aynı binada olabiliyordu.Mutlulukla;

"Selam L'moné üçüzleri değil mi?Ben size sanırım adımı söylememiştim.Naetsu Yui Malfoy."

dedikten sonra şeçmen sapkadan bir Slytherin daha çıkmıştı.Avazı çıktığı kadar bağırmıştı.Sonra önünde duran sudan bir yudum alarak;

"Yanımdaki kuzenim.Ailedeki ikincigözü çekik kişi.Diğerini tanımıyorum.Ama bizim binaya düştüğüne göre sinsidir.Kısaca oda Slytherin ailesinden."

Yüzünde hafif bir gülümseme oluştu.Önünde duran değişik yeşil ve taşa benzer şeyden ağzına attı.Naneli gibi bir tadı vardı.
Stephén C. Colbert

Stephén C. Colbert

MesajKonu: Geri: Slytherin yemek masası   Slytherin yemek masası I_icon_minitimePtsi Mayıs 26, 2008 7:36 am

" Ne o Gia.Birizik kuzenini satıyorsun hemen. Merhaba.Ben Naetsu Yui Malfoy.Yanında oturan kızın kuzeniyim.Demi Gia."

Stephén, en yakın arkadaşlarından biri olan Quagelatia'nın kuzeniyle yeni tanıştığına şaşırmıştı, eğer o kadar yakınlarsa uzun süre önceden birbirlerini tanıyor olmalılardı. Belkide denk gelmemişti.. Yoksa Quagelatia'nın bunu unutmayacağından emindi. Kıza-yani öğrendiği kadarıyla Naetsu'ya, hafifçe gülümsedikten sonra tabağına birşeyler doldurmaya başladı. Hepsinin tadına tek tek bakarken, Quagelatia'ya dönerken, arkasından gelen sesle oraya dönüp, konuşmaktan vazgeçmişti. Karşısında kısmen uzun boylu ve zayıf, oldukça güzel sayılabilecek bir kız görmüştü..

" Hey! Selam... Jiména Winona L'moné! Jimmy deyin bana..."

Gelen kızın, Jiména'nın, Naetsu'yla, Stephén'ın tercih ettiği adıyla-Yui ile bir an tanışıyormuş gibi bakıştıklarını farketti. Daha sonrada Yui, tanışmasalarda karşılaştıklarıın belirtmişti.

"Selam L'moné üçüzleri değil mi?Ben size sanırım adımı söylememiştim.Naetsu Yui Malfoy. Yanımdaki kuzenim.Ailedeki ikincigözü çekik kişi.Diğerini tanımıyorum.Ama bizim binaya düştüğüne göre sinsidir.Kısaca oda Slytherin ailesinden."

Yui'nin bu sözü üzerine, kendini tanıtmayı unuttuğunu farketti. Hemen toparlanarak dalgın bir sesle mırıldandı.

" Ehm, bende Stephén -Colyn- Colbert.. - " Yui'ye dönerek. " Aslında Gia'nın oldukça yakın arkadaşıyım. Seninle şimdiye kadar tanışmamış olmamız garip - herneyse - tanıştığıma memnun oldum, Yui.. " dedi gülümseyerek. Ardından Jiména'ya döndü. " Seninlede tanıştığıma memnun oldum Jiména, yada nasıl tercih ediyorsan -Jimmy.. "
Naetsu Y. Malfoy

Naetsu Y. Malfoy

MesajKonu: Geri: Slytherin yemek masası   Slytherin yemek masası I_icon_minitimePtsi Mayıs 26, 2008 7:54 am

Nae konuşan çocuğa dönerek sinsi bir gülümseme attı.Sonra başını Gia'ya çevirdi.Ağzına bir çikolata atıp yedikten sonra;

"Ahh seni küçük Gia.Neden bana söylemiyorsun.Adi."

Şimdi gülmeye başlamıştı.Çocuğa dönerek;

"Memnun oldum.Seçmen şapkaya oturduğumda aşırı derece korktum.Ya Ravenclaw olursam diye düşünmeye başladım ama Slytherin gibisi yok.İkizimde Ravenclaw'a düştü.Gia'nın ikizide Ravenclaw'a düştü.Aşırı komik bir şey.İki kuzen Ravenclaw'da iki kuzen Slytherin'de."

Ağzına bir tane daha şeker attı.O anda Seçmen Şapka'dan bir Slytherin daha koptu ve ayağa kalkarak alkışlamaya başladı.Jimmy'ye dönüp;

"Pişştt.L'moné.Oturmayacak mısın?"

diyip güldü.Ona L'moné demek gerçektende hoş bir duyguydu.Aniden bir Ravenclaw geldi.Yan masadaki Ravenclaw'dakilerden bir çığlık koptu.Başını hafifçe yana kaydırarak ikizine baktı.Tom hemen başını yana çevirip Yui'ye göz kırptı.Yui'de "iyi gidiyorsunuz." dercesine bir göz kırptı.Step'e bakıp içinden;

"Yanlış anlamamıştır umarım."

diyip gözlerini masanın diğer ucuna çevirdi.
Qualetagia Malfoy

Qualetagia Malfoy

MesajKonu: Geri: Slytherin yemek masası   Slytherin yemek masası I_icon_minitimePtsi Mayıs 26, 2008 1:43 pm

Gia ve Stephen çok uzun zamandır arkadaşlardı. Yaklaşık 2 yıldır görüşememişlerdi ancak birbilerine olan dostluktan hiç bir şey kaybetmemişlerdi.

" Gerçekten öyle olacak. Mm, tüm şu yiyeceklere bak, leziz görünüyorlar. Bunca yiyecek 3 Hogwarts'ı doyurabilir bence. " dedi ilgisizce omuz silkerek. Ardından " Kızlar yatakhanesine erkeklerin giremediğini duydum, fakat kızlar erkekler yatakhanesine girebiliyorlarmış. Sabah derslere geç kalıp kalmamam senin elinde. " dedi Stephe n göz kırparak.

Bunu bilmiyordu. Ama harika birşeydi bu. Sinir olduğu erkekleri kızdırabilirdi.

_''Uykunun ağır olduğunu bilmiyordum. Ama merak etme biricik dostmu ilk günden kızdırmalarını istemem doğrusu''dedi giada Stephena göz kırptı.

Gözleri Kuzeni Neetsuyu arıyordu ama görememişti. Rawnclav masasına baktı ve kardeşini gördü. Ona gülümseyerek göz kırptı. Hemen yanındaki Tomu farketti ve onada merhaba dercesini başına eğdi. Gülümseyerk.Yanına biri oturmuştu. Baktığında onun Neetsu olduğunu gördü ve gülümsedi.

"Ne o Gia.Birizik kuzenini satıyorsun hemen."Neetsu neden böle birşey deme gereksinimi duymuştuki onu satmayacağını iyi biliyordu;

_''Ahhh!Merlinin sakalı seni satmayacağımı sanki bilmiyorsun. Arkadaşımdan beni kıskandığına inanamıyorum''dedi hafif alınmış bir şekilde.Daha sonra Neetsu Stephen'a dönüp;

"Merahaba.Ben Naetsu Yui Malfoy.Yanında oturan kızın kuzeniyim.Demi Gia."dedi.Aklından geçenleri tahmin edebiliyordu.

Yanlarına bir kız daha geldi. o bir L'mone olmalıydı. Çünkü Neetsu onların ikisiyle kavga etmişti.

" Hey! Selam... Jiména Winona L'moné! Jimmy deyin bana..."dedi.L'mone üçüzlerinden biri.

Gia onu şöyle bir süzdü. Bunu yeni tanıdğı herkese yapardı aslında.

"Selam L'moné üçüzleri değil mi?Ben size sanırım adımı söylememiştim.Naetsu Yui Malfoy."Neetsu hemen atlamıştı."Yanımdaki kuzenim.Ailedeki ikincigözü çekik kişi.Diğerini tanımıyorum.Ama bizim binaya düştüğüne göre sinsidir.Kısaca oda Slytherin ailesinden."

Ahh yeni arkadaşlar ne harika diye geçirdi içinden.Stephhen üzerindeki durgunluğu bırakıp söze başlamıştı;

" Ehm, bende Stephén -Colyn- Colbert.. - "Dedi tanışmaya hesli bir şekilde.Ardından Neetsuya döndü ve " Aslında Gia'nın oldukça yakın arkadaşıyım. Seninle şimdiye kadar tanışmamış olmamız garip - herneyse - tanıştığıma memnun oldum, Yui.. " dedi. Stephen nasıl konuşulması gerektiğini iyi bbiliyoru doğrusu.Daha sonra Jimenaya dönerek " Seninlede tanıştığıma memnun oldum Jiména, yada nasıl tercih ediyorsan -Jimmy.. "dedi .Kız gerçektende çok güseldi. Gia kendi kendine düşünürken Neetsu ona döndü ve;

"Ahh seni küçük Gia.Neden bana söylemiyorsun.Adi." dedi.Stephen'a sinsi bir gülümseyle baktı daha sonra ekledi
"Memnun oldum.Seçmen şapkaya oturduğumda aşırı derece korktum.Ya Ravenclaw olursam diye düşünmeye başladım ama Slytherin gibisi yok.İkizimde Ravenclaw'a düştü.Gia'nın ikizide Ravenclaw'a düştü.Aşırı komik bir şey.İki kuzen Ravenclaw'da iki kuzen Slytherin'de." Ahh!evet kardeşiyle ayrıydı tabi tomlada. İşte bu çok kötü olmuştu. Ardın Neetsu L'mone dönüp birşeyler söyledi ama Gia onları dinlemeyi bırakmıştı. Hafif dudak bükerek kardeşine doğru baktı.Ardından Neetsu 'a döndü;

-''Demek Adi haa!Sana inanamıyorum beni de adi yaptın.''dedi sinsi ve kibirle. Stephen'a baktı bir yere dalmıştı. Gözlerinin baktığı yeri tajkip edip;

_''Heyy!Stephen nereye bakıyorsun sen yine. Ahh! şu erkekler kimi kestirdin gözüne.''dedi alaycı birşekilde.
Stephén C. Colbert

Stephén C. Colbert

MesajKonu: Geri: Slytherin yemek masası   Slytherin yemek masası I_icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 8:03 am

" Ahh seni küçük Gia.Neden bana söylemiyorsun.Adi."

Stephén şaşkınca bir Quagelatia'ya, bir Yui'ye baktı. İkisininde yüzünde anlaşılmayan bir ifade vardı. Omuz silkerek tabağına aldığı minik çöreklerden birisini ağzına attı. Bu sıradada Yui, Stephén'la konuşmaya başlamıştı. Hemen kafasını kaldırıp gözlerini ilgili bir şekilde kıza dikti.

"Memnun oldum.Seçmen şapkaya oturduğumda aşırı derece korktum.Ya Ravenclaw olursam diye düşünmeye başladım ama Slytherin gibisi yok.İkizimde Ravenclaw'a düştü.Gia'nın ikizide Ravenclaw'a düştü.Aşırı komik bir şey.İki kuzen Ravenclaw'da iki kuzen Slytherin'de. Pişştt.L'moné.Oturmayacak mısın?"

Görünüşe bakılırsa Yui'nin dikkati Jiména'ya kaymıştı. Bir çöreği daha kemirirken seçilen bir kaç Slytherin ile salon çığlıklara ve alkışlara gömülmüştü. Yüzünü buruşturdu ; bu kadar gürültü onu rahatsız etmişti. Çöreği bitirip elini bir meyanköküne uzatırken, Yui yine Stephén'a yönelmişti anlaşılan. Kendisine bakıyor fakat ağzından tek kelime çıkmıyordu. Gözlerini kaçırarak, ilerideki Gryffindor masasına döndü. Masaya doğru ilerleyen sarışın bir kız, seçildiği binadan ötürü asık bir suratla Slytherin'lere özlemle bakıyordu. Neyseki Stephén'ın bu konuda bir sıkıntısı yoktu. " Yazık... " diye geçirdi içinden kız için. " Memnun olmadığı, ve Slytherin'i istediği sürece eğlenmesi çok zor olacak. " Bir anda Quagelatia'nın sesiyle irkildi.

'' Heyy!Stephen nereye bakıyorsun sen yine. Ahh! şu erkekler kimi kestirdin gözüne. ''

Stephén'ın yüzüne geniş bir sırıtma yayılmıştı.

" Ahh, bilmiyorum. Sadece göz gezdiriyordum. - " Ravenclaw masasına döndü. " Mmm, şuradaki - mavi gözlü olan - fena görünmüyor aslında.. " dedi Quagelatia'yı sinir etmek istercesine imalı bir ses tonuyla..
Jiména W. L'moné

Jiména W. L'moné

MesajKonu: Geri: Slytherin yemek masası   Slytherin yemek masası I_icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 8:46 am

Tanıştığı herkese dudağının kenarında gizli olan o küçük gülücüklerden verdi ve bir an için Seçmen Şapka'nın pörsümüş, kahverengi Kumaşına, ağız olduğunu tahmin ettiği yarığa olaildiğince pis bir bakış attı ve kimsenin duyamayacağı bir sesle küfretti...

"Lanet oLası şapka! Ahmak varlık! Merlin'in laneti üzerine olsun!"

Diye düşünürken gözlerini devirdi. İşte buraya kadardı! O gerizekelı, adi şapka sağ olsun, kardeşleriyle aynı binada değildi! Onlar Bir masa ötede Ravenclaw masasında sohbet ederlerken, her ne kadar kendisi Slytherin'de olsa dahi burukluk içindeydi!

O anda Yui'nin sesiyle kendine geldi... Oturmak? Ah, evet... Herşey bir anda kafasına dank ederken, kendisi L'moné üçüzlerinin en büyüğü ve artık bir Slytherin, masaya çöktü.

"Evet, iyi bir fikir bu Malfoy!"

Buruk bir gülümseme yüzünde belirirken, üçüzlerinin o binada daha mutlu olduğuna kanaat getirdi. Tabii ya! Slytherin'in ihtişamını yaşamak gibisi var mıydı?

Siyah saçlarını geriye atarken, önünde duran şekerlemelerden bir avuç aldı. Rengarenk şekerlerden bir bir ağzına atarken, bakışlarını tavana kaldırıp, sırtını duvara yasladı...

Durum değerlendirmesi yapmanın zamanıydı! Anlaşılan, Yui o kadar fena bir kız değildi... Yani ortak yönleri var gibiydi... Sonra Gia dedikleri kız... Daha soğuk kanlıydı... Hoşuna gitmişti bu özelliği... Ve Stephan... O da kafa bir tipe banziyordu. Bu da demekti ki... Slytherin'de günleri rahat ve eğlenceli geçecekti... Ağzına bir şeker daha attı. Ağzında kalan eksi tattan bunun limon olduğunu anlarken, üçüzlerine göz kırptı ve burnu son derece burnu havada gözüken bir kız Gryffindor'a seçildi... Slytherin masasına doğru saçlarını savururken, Jimmy ona dil çıkardı... Diğer Gryffindor'lar hakkında bir fikri yoktu... Ama bu kızın havasını almayı aklının bir köşesine kazıdı.
Naetsu Y. Malfoy

Naetsu Y. Malfoy

MesajKonu: Geri: Slytherin yemek masası   Slytherin yemek masası I_icon_minitimeÇarş. Mayıs 28, 2008 10:52 am

Yui L'moné'a dönüp;

"Aslında bunu kendinin tahmin etmesi gerekiyordu yani.Oturmak.Bu arada.Sanırım üçüzlerinle ayrı binaya düştün.Neyse casusluk yaparsınız.Bir şey olmaz.Gia sabahtan beri bir tek laf bile etmedin.Bu arada evet.Neden bütün erkekler kızlara göz diker anlamam.Neyse zaten bu sene istemiyorum erkek falan.Haa grubum olur o ayrı bir mesele.Şu Gryffindor'lu kız.ne kadarda şapşal.Madem o kadar havalı duruyorsun nasıl Gryffindor'a düşebildin.Jiména sanırım ne düşündüğünü anladım.Bencede şu kızın havasını söndürelim birazcık."

deyip önündeki sudan bir yudum aldı.Ne kadar çok konuşuyordu.Slytherin masası hızlı bir şekilde doluyordu.Ahh ne kadarda güzel.Aslında Yui'nin aklında bir erkek grubuna girmek vardı.Kızlarla hiç bir zaman uğraşmayı sevmezdi.Eliyle tam şekere uzanırken.Çatırt!!Olamaz o lanet bardak kırılmıştı ve bütün su üstüne döküülmüştü.Yui hızla olduğu yerden doğruldu ve bağırarak;

"Ahh lanet su!!Şu suları oldum olası sevmem zaten!!Üstüme bakın yaa.Ne hale geldi.Iyy!!İğrenç!!"

diye gürledi.Nerdeyse Slytheri binasındaki çoğu kişinin başı Yui'ye dönmüştü.Gia'ya masum bir ifadeyle baktı.Oradan hemen kaçmak istiyordu.İçinden durmadan "İğrenç!!İğrenç!!" diye bağırıyordu.
Slytha Violét Rousséau

Slytha Violét Rousséau

Savaş Tarafı : qüçüq ö.y'ciq xD
Mezun Olduğu Bina : sLytherin ama okuyom!!Hemen mezun yaptınız haa xD
Rp Partneri : yoq ama oLsa fenada oLmaz

MesajKonu: Geri: Slytherin yemek masası   Slytherin yemek masası I_icon_minitimeÇarş. Mayıs 28, 2008 12:27 pm

Sly Slytherin'e seçilmesi nedeniyle o kocaman çığlıklar kopan binanın masasına yani Slytherin masasına doğru ilerliyordu.Bütün herkes bir şey mi olmuş gibi Sly'ye bakıyordu.Orada bir kaç kişi oturmuş bir şeyler konuşuyorlardı.Yavaş yavaş yanlarına doğru gitti.Saçları sarı ve Japon'a benzeyen bir kızın yanına oturdu.Gözleri kocaman açılmıştı.Her taraf yemek doluydu.Gözlerini yavaş yavaş kısmaya başladı.Diğerlerine dönerek ve pek fazla sesli olmadan;

"Selam.Adım Slytha Sophié Emilié Héimchéin."

Kısaca kesmişti.Önünde duran muggle'ların deyimiyle "cips" e benzeyen bir şey gördü.Belkide tadı aynıdır.Ağzına bir tane attı.Hafif ekşi hafif tatlı.Böyle garip bir şeydi.Yüzünü buruşturdu.Yavaş yavaş bacağına doğru bir ıslaklık yayılıyordu.Başını bacağına doğru çevirdiğinde...Olamaz!!Islanıyordu.Hızlıca ayağa fırladı;

"Ne yaptın sen buraya?Sırıl sıklam olmuş!!"

diye yüksek sesle söyledi.Sonra tekrar yerine oturdu.Ahh iğrenç.!!
Qualetagia Malfoy

Qualetagia Malfoy

MesajKonu: Geri: Slytherin yemek masası   Slytherin yemek masası I_icon_minitimePerş. Mayıs 29, 2008 10:10 am

Gia etrafı gözetlerken birşeyler konuşuluyordu. Tam olarak seçememişti konuşulanları. Gryffindorlulardan birkaç kız onlara doğru bakıp fısıldaşıyolardı. Gia daha fazla dayanamazdı. Ayağa kalkıp ;

_''Lanet olası Gryliler. Şu salak bakışlarınızı bizlerden uzak tutsanız iyi edersiniz'dedi sert bir ifade ile. Gryfindorlulardan her zaman nefret etmişti.

Kızlar gözlerini ondan uzaklaştırmışlardı.Ardından kuzeniyle L'monenin konuşmasına kulak misafiri oldu. Bİr yandan da ilide lanetler okuyarak Gryfindor masasına giden kıza baktı. Burnu çok havadaydı.

"Aslında bunu kendinin tahmin etmesi gerekiyordu yani.Oturmak.Bu arada.Sanırım üçüzlerinle ayrı binaya düştün.Neyse casusluk yaparsınız.Bir şey olmaz.Gia sabahtan beri bir tek laf bile etmedin.Bu arada evet.Neden bütün erkekler kızlara göz diker anlamam.Neyse zaten bu sene istemiyorum erkek falan.Haa grubum olur o ayrı bir mesele.Şu Gryffindor'lu kız.ne kadarda şapşal.Madem o kadar havalı duruyorsun nasıl Gryffindor'a düşebildin.Jiména sanırım ne düşündüğünü anladım.Bencede şu kızın havasını söndürelim birazcık." demişti kuzeni

_''Haaa!Noluyor. Ahh!pardon şurada ki, aptal kıza bakıyordum. Gerçekten de burnu çok havada. Havasını söndürmeliyiz. Aptal şey.''dedi hiddetle.ve ardından ekledi;

_''Slytherinliler asildir. Paha biçilemez bir mücevher gibidir. Slytherine öyle aptal birinin seçilmemesi iyi oldu.''dedi.Kuzeni pardağı kırmıştı. Her taraf su olmuştu. Neetsu durmadan birşeyler mırıldanıp duruyordu.Ardından bir başka Slytherinli geldi ve;

"Selam.Adım Slytha Sophié Emilié Héimchéin."dedi kıza Gia şöyle bir bakış attı. Kızı gözü tutmuştu ama pek havalı görünüyordu.Neetsunun suyu döktüğü yere geldiğinde '' Ne yaptın sen buraya?Sırıl sıklam olmuş!!"dedi

Kız hata etmişti. Asla kuzenine birşey denmesinden hoşlanmazdı.

_''Heyy!Eğer biraz daha konuşmaya devam edersen seni bir sıçana çeviririm. Hem senin buraya oturmanı biz istemedik. Sen kendin geldin eğer bir daha aynı şeyleri yaparsan....''dedi sonunu getirememişti. Slytherinin bina sorumlusu onlara bakıyordu. Birkaç tane kurabiye attı ağzına. Ve bir başka Slytherinli çocuk Neetsuya yardım etmek için ''Akla Pakla ''dedi Neetsunun üzeri ve sırası çok temiz görünüyordu. Sudan eser yoktu.

En son Qualetagia Malfoy tarafından Perş. Mayıs 29, 2008 11:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Slytha Violét Rousséau

Slytha Violét Rousséau

MesajKonu: Geri: Slytherin yemek masası   Slytherin yemek masası I_icon_minitimePerş. Mayıs 29, 2008 10:20 am

Sly konuşan kıza doğru baktı.Sonrada bina sorumlusuna.Kıza bakarak;

"Dua et aynı binadayız tatlım."

diyip başını yanındaki kıza çevirdi.Sarı saçları dümdüzdü.Kıza bakarak;

"Bu arada o suyu dökmeyi nasıl becerdin diye bir şey sorsam?"

diyip diğer kıza baktı.Bina soruluları aşırı kötü bir şekilde onlara bakıyordu.Ahh bu olamazdı.Sonra bina sorumlusuna gülümseyip tekrar onlara döndü.Ağzını yavaşça açarak;

"Bu arada siz kendinizi tanıtmadınız.Haa sen..Şurdaki kıza gözüm takıldıda sinirlerim bozuldu biraz.Boşver.Her zamanki halim.Bir cadı nasıl olurda hem Gryffindor'lu olup hemde havalı olabiliyor gerçektende anlamıyorum.Ahh aptal!"

dedi sinilir bir biçimde.Önünde duran şekerlemeden bir tane alıp ağzına attı.Oldukça tatlıydı.Çilek tadı vardı.
Jiména W. L'moné

Jiména W. L'moné

MesajKonu: Geri: Slytherin yemek masası   Slytherin yemek masası I_icon_minitimePerş. Mayıs 29, 2008 1:56 pm

Bakışları gökyüzünü inceliyordu hala. Zifri karanlıkta parlayan yıldızlar ne harikaydı! Gökyüzüne iliştirilmiş sarı benekler... Sanki Samanyolu üstlerinden akıyordu...
Duvara sırtını iyice verirken kollarını başının arkasına, rahat edebileceği bir şekilde yerleştirdi. Gözlerini kırpıştırırken, gözüne bir benek takıldı. Acrab yıldızı! Diğerlerinin arasından gözüne neden o takıldı, bilmiyordu!
O yıldız bir takım yıldızlar gibi hareket etmezdi... Hep oradaydı! Belki bu yüzden? Ah, hayır... Gözleri tepede o yıldıza odaklanırken, en sevdiği şeyi, gökyüzüne bakarak anı tasarlamayı ve yarını bilmeyi denedi... Sonuçta yıldızlar yalan söylemezdi!
Gözleri, Acrab'a bakarken onun ne anlama geldiğini biliyordu: Kötülük ve gaddarlık!
Gözleriyle bir dik çizdi. Tam günyde ki yıldıza... Evet bu kesinllikle Acrab yıldızıydı! İki dakika ve yirmi dokuz derece... Yay burcunda... Evet, bu kesinlikle Acrab Yıldızı... Merlin aşkına! Bu tam olarak kimin içindi? KEndisi mi? Yoksa masada bulunan başka biri için mi?
Bildiği tek şey tanıdığı biri için... Ama iyi mi,kötü mü? Bileemiyordu... Aslında Slytherin Masası'ndaydı... Herhangi birinin geleceğinde gaddarlık olması doğaldı...
Gerçi gaddarlık göreceli bir kavramdı... Kime göre gaddardı? Slytherin'lere takılan lakaplardı, kötü,gaddar,acımasız... Belki doğru belki yanlış! Kime ne?
Kollarını başının altından çekip, iki yana doğru açtı ve olabildiğince gerinerek genleşti. Esnerken, ağzının yırtılacağından şüphelense dahi aldırmadı ve bir an önce yemek yemenin en iyi fikir olduğuna kanaat getirdi. Yıldızlarla uğraşacak havasında değildi ne yazık ki!
Masada yığılı envai çeşit yiycek arasından, içinde ne olduğu belirsiz, şekli şemali kaymış, çarpıklık abidesi böreği alırken, sessizce bir şarkı mırıldanıyordu. Kendisi her ne kadar kabul etmese dahi sesi güzeldi, en azından diğerleri öyle diyordu.

*Çat*

Bir kırılma sesi, bardağa okunan lanetler ve ayağa fırlamış bir Naetsu... Olabilir, makul şeyler! Yani bardağın kırılması ve üstüne su dökülmesi. Gerçi Nae bunu iğrenç olarak nitelendirmişti! Jimmy başını sağa yatırdı ve gözlerini bir iki kere kırpıştırdı:

"Balkabağısuyu olmadığı için sevin bence!"

Bu arada Qualetagia'ya başını salladı.

"Gerçekten, Merlin aşkına! Onunla aynı binada olduğumuzu düşünebiliyor musun? Sanırım ben düşünüyorum ve hayır... Hoş değil!"

Eliyle uzun, gece karası saçlarını geriye attı ve çatalı böreğe sapladığı anda yanlarına bir kız geldi. Alev kırmızısı saçları ve dik duruşu... Sessizce mırıldandığı kelimeler, büyük ihtimalle kendisini tanıtıyordu.

Sağ elinde ki kesime hazır bıçağı ve sol elinde ki böreğe saplı çatalı ile ona bakıyordu Jiména... Çivit mavisi bakışları onun açık yeşil gözlerine odaklandı... O Jiména'yı henüz görmese bile Jiména onu tanımıştı. Kompartmanlarına gelen kız, Slytha! Birazdan nasılsa onun Jiména'yı farkedeceğini düşünürken, böreği kesmeye başladı. Küçük olmamakla beraber, ağzına gayet sığacak bir dilim kesti, çatalı ağzına yaklaştırırken birden bire durdu. Çünkü bir şey olmuştu... Ufak bir sarsıntı! Bakışlarını Slytha tarafına çevirirken onun "ıslanmak" ile ilgili laflar ettiğini fark etti. Sonra Qualetagia bir şeyler dedi ve bunun üstüne kız başka bir şeyler daha dedi ve yerine oturdu...
Aslında Büyük Salon neşeli öğrenci gruplarıyla doluydu. İnsanlar bir ağızdan konuşuyor, dalga geçiyor, gülüyor eğleniyordu. Seçim henüz bitmişti. Ama Jiména hiç bir şey duymuyor gibiydi... Kulakları uğulduyordu... Normalde tepkisiz kalan bir tip değildi... Ama şimdi bir şeye bulaşası yoktu... Gözünün önünden bir büyü geçti ve su kayboldu... Güzel bir haberdi! Çatalın ucundaki böreği artık ağzına atarken gözlerini devirdi ve derin bir nefes aldı. Zihninin içinde latince bir kaç kelime dönüyordu!

"Bellum omnium contra omnes!"

Dedi birden bire... Kendisine yönelen bakışları gördü, fakat bakışlara anlam yüklemeye çabalamadı! Büyük ihtimalle anlamamışlardı ama olsun... Kendisi ne demek istediğini biliyordu! Herkesin herkesle savaşı! Dudağı yukarı doğru alaycı bir şekilde kıvrılırken, henüz birinci sınıfta başlayan bu şeylerin, büyüdüklerinde ne hale geleceğini şimdiden kestirebiliyordu aslında...

Tekrar önüne döndü ve az önce ağzında ağır bir tat bırakan böreği altın sarısı parlak tabağıyla beraber önünden itti. Kötü bir tadı vardı! Onun yerine, koyu kırmızı bir elmaya uzandı. Onu tek eliyle kavrayıp cüppesine aşağı yukarı sürterek parlatırken, büyük bir ısırık aldı ve diğerlerine baktı:

"Bırakın bunları! Peki ya Quidditch? Takıma girecek olan var mı?"
Slytha Violét Rousséau

Slytha Violét Rousséau

MesajKonu: Geri: Slytherin yemek masası   Slytherin yemek masası I_icon_minitimePerş. Mayıs 29, 2008 2:15 pm

Sly sırtını duvara dayamış kızı bir yerden çıkartacak gibiydi.Ahh bu kız.Kompartımandaki yan flüt çalan kız değil miydi?Kızın çalışına hayran kalmıştı.Fakat Sly'ye pek iyi davranacağını ummuyordu.Neydi bu kızın adı.J..J..Jim..Jiména...Jiména mıydı?Yoksa Jimmy mi?Her neyse.Adı her neyse işte.Jim'li bir şeydi.Kızın son sözünü duymuştu.Quidditch!Ne kadar güzel bir şey.Tabikide girecekti.Hemde tutucu olarak.En iyi yaptığı şeydi bu.Elini çok az bir şekilde havaya kaldırarak;

"Tabi ki de gireceğim.Yani en azından ben gireceğim.Tutucu olarak.En iyi oynadığım mevki de..."

diye yarıda kesti.Bir şey daha söyleyecekti ki.Olamaz unutmuştu.Ne kadarda aptalca.Bir lafını unutmak.Sly hızlıca saçlarını geriye attı.Gryffindor masasından Sly'ye ve Jim..Jimmy'ye bakan kıza bakarak elini boğazına götürerek dümdüz bir çizgi çekti.Sonra Jimmy'ye bakarak;

"Adın Jimmy miydi Jiména mıydı?"

demişti.Gerçektende çok karıştırıyordu.Yavaş yavaş uykusu ağır basmaya başlamıştı.Yatağına gidip hayal kurmak istiyordu.O sıcacık yorganının altına girip hayal kurmak.En sevdiği şeydi.Özellikle gelecekle ilgili hayalleri.Başını Jimmy gibi duvara dayayıp hayal kurmaya başlamıştı.Aniden bütün gürültü keslmişti.Sanki bütün herkes Sly'ye sessizce bakıyordu.Sly gözlerini açtığında herkesin kendi çapında eğlendiğini görünce tekrar gözlerini kapattı.İlerde çok güçlü bir ölüm yiyen olmuştu.Annesi ve babasını öldüren Zümrüdüanka yoldaşlığı üyesini arıyordu ki tam o sırada Jimmy'nin ters bir hareketi yüzünden Jimmy'nin dirseği Sly'nin kaburgasına çarpmıştı.Sly irkilerek gözlerini açtı ve Jimmy'ye bakarkak;

"Birazcık daha dikkatli olabilirsin!"

diyip tekrar başını duvata koydu.Gök yüzü zifiri karanlığa bürümüştü.Bütün yıldızlar bir ışık gibi parlıyordu.Gözlerini yavaş yavaş kapattı.Ama bütün hayali yarıda kesilmişti.Neden böyle oluyordu ki.Hızlıca gözlerini açtı ve açar açmaz gözleri karşısındaki Japon'a benzer kıza dikildi.
Qualetagia Malfoy

Qualetagia Malfoy

MesajKonu: Geri: Slytherin yemek masası   Slytherin yemek masası I_icon_minitimeCuma Mayıs 30, 2008 12:03 am

Gia konuşmaları biraz dinledi. Adının Slytha olduğunu söyleyen kız birşeyler söylemişti. Kıza haksızlık ettiğini düşündü ve;

_''Slytha afedersin canım sadece şu aptal Gryfindorlu kızlara sinir oldum. Sinirimi senden çıkarttığım için üzgünüm. Bu arada Adım Gia... Yani Qualetagia Malfoy. Buda kuzenim Neetsu Yui Malfoy. Buda L'mone üçüzlerinden Jiména ve buda benim bircik dostum Stephén''dedi ve gülümsedi. Ardından Jiménaya baktı. Gökyüzünü inceliyordu. Gökyüzü Gianın da hep ilgi odağı olmuştu. Jiména kırılan bardakla igili birkaç şey söyledi ve sonra;

"Bellum omnium contra omnes!"gibi birşeyler mırıldandı. Bu sözleri başkabir yerde duymuştu. Ama emin olmadan konuşmamalıydı.Ardından Jiména birkez daha ekledi;

"Bırakın bunları! Peki ya Quidditch? Takıma girecek olan var mı?"Qudditch işte Gia için herşyin anlamıydı. Diğer kızlara göre bu konuda farklı düşünüyordu.Qudditch onun için bir yaşam tarzıydı;

_''Elbette Qudditch takımında olacağım.Kovalayıcı olmak en çok istediğim şey tabiii kaptanda. Bu arada Kaptanın kim olacağını merak ediyorum. Bu yıl büyük sınıflardan kaptan seçilmemiş. Konuşurlarken duydum. Umarım ben olurum Qudditch benim için bir yaşam tarzı. Neetsu bilir.Ayrıca Slytha sen neden bu kadar emin konuşa biliyorsun. Tutucu olacağın konusunda hiç bir kuşkum yok tabi seçilirsen .Seçimler daha yapılmadı öyle değilmi. Hem daha kaptan da belli değil.''
dedi ve gülümsedi. Her gülümsediğinde gamzeleri beliriyor, çekik gözleri iyice kısılıyordu.Ardından uzun zamandır konuşmayan biricik arkadaşına baktı;

_''Heyyy! Senin Qudditchle ilgili hiç mi bir düşüncen yok! '' Stephén ya duymuyordu yada duymamazlıktan geliyordu''Stephén sana söylüyorum huuu!'' başını iki yana doğru salladı. Umarım Qudditch takımına seçilir ve kaptan olurdu.
Slytha Violét Rousséau

Slytha Violét Rousséau

MesajKonu: Geri: Slytherin yemek masası   Slytherin yemek masası I_icon_minitimeCuma Mayıs 30, 2008 1:36 am

Sly Gia'ya bakarak;

"Ahh evet bu L'moné'u tanıyorum.Tanımamak mümkün mü?Aynı kompartımanda geldik biz.Ama sanırım ona Jimmy diyorduk.Yada diğer ikisinden birisine.Hatırlamıyorum.Hayatımda her zaman tutuculuğu hayal etmişimdir.O kadar çok kitap okudum ki tutuculuk hakkında.Babamda Hogwarts'da okurken tutucuymuş.Annemde.Zaten öyle tanışmışlar.Bana ve ikizime hep anlatırlardı.Çok zevkli bir şeymiş.Ama eğer Quaffle'ı tutamazsan gerçektende takımını yenilgiye uğratmış gibi hissediyormuşsun.Size söz veriyorum eğer tutucu olursam olabildiğince bütün gelen Quaffle'ı tutucam."

diyip göz kırptı.Step Sly geldiğinden beri konuşmuyordu.Acaba rahatsız mı olmuştu.Her neyse.Bundan Sly'ye neydi ki.Gia'ya tekrar dönerek;

"Ben hayatta kaptan seçimlerine girmem Quidditch'de.Ben o işi yapamam."

diyip başını önüne eğdi.Elini ağzına götürerek esnedi.Gerçektende çok uykusu gelmişti.
Jiména W. L'moné

Jiména W. L'moné

MesajKonu: Geri: Slytherin yemek masası   Slytherin yemek masası I_icon_minitimeCuma Mayıs 30, 2008 1:13 pm

İyi bir konu açtığının bilincinde, mutlu bir şekilde elmasından hatırı sayılır büyüklükte bir ısırık aldı.

"Jiména!"

Dedi Sly'e bakmadan. Onun yerine elmayı göz hizsına kaldırıp incelemeye başlamıştı. Güzel, büyük ve parlak kırmızı! Şu muggle hikayesinde ki gibi... Adı neydi? Pamuk Prenses? Evet galiba oydu! Elmayıda olduğu gibi yerine bırakırken, ağzında ki parçayı güçlükle yuttu. Kesinlikle onunla aynı sonu paylaşmak istemiyordu! Hem onu gelip öpecek bir prens meydanda yoktu bile! Saniyenin milyonda biri kadar bir süre içinde bunların hepsi aklından geçiverdi... Sonra biraz daha öne kayıp, dirseklerini masaya dayadı, çenesini de avuçlarının arasına alıp, gözlerini devirdi:

"Evet, aslında Gia'nın dediği gibi... Adım Jiména L'moné... Kısmen biliyorsun zaten. Üçüzlerdenim... Diğer ikisi tam orada!"

Sağ elini çenesinin altından çekip, işaret parmağını Ravenclaw masasına doğrulttu. Orada Jiména'dan iki adet daha vardı. Jackie kahkahalarla iki büklüm olurken, Pheo başını aşağı yukarı sallayıp bir şeyi onaylıyordu.
Jimmy onların bu haline sırıtırken, devam etti, şimdi gözleri bakıyor ama görmüyordu:

"Tam adım Jiména Winona L'moné"

Yutkunurken devam etti, açıklama gereksinimi duymuyordu aslında ama, açıklayası gelmişti:

"Ne diyordum? Evet, genel olarak üçüzlerim ve arkadaşlarım Jimmy der. Annemin adımı tam söylemek gibi bir hastalığı var! Babam Winny der... Siz de istediğinizi seçin!"

Dedi elini havada sallarken. Sonra, açlıktan guruldayan midesinin sesini dinledi ve az önce masaya bıraktığı elmayı geri aldı ve kocaman bir ısırık daha alırken, diğerleri tekrar konuşmaya başladı:

"Vay Sly! Aile boyu tutuculuk ha!"

Fakat Sly onu duymamış gibiydi. Dirseğini onun kaburgasına indirirken, kız itiraz etti, Jimmy ise:

"Gayet isteyerek oldu!"

Dedi ve gülümsedi.

"Gia! Belki kaptan sen olursun! Önemli olan başarma inancı tabii ve vasıflar! Mesela ben hiç kaptan olamam! El alemin peşinden koşmak gibi gelir bana! Fakat... Ne bileyim işte, ben vurucu olmak istiyorum!"

Başını aşağı yukarı sallarken gözleri ışıldıyordu:

"Bu Dünyaya iki şey için gelmiş olabilirim ancak! Biri müzik, öbürü Quidditch! Merlin, vurucu olduğumu bir düşünsenize!"
Derken elmasından keyifli bir ısırık daha aldı.
Qualetagia Malfoy

Qualetagia Malfoy

MesajKonu: Geri: Slytherin yemek masası   Slytherin yemek masası I_icon_minitimeCuma Mayıs 30, 2008 1:41 pm

Gia, yanındaki konuşulanları bir bir dinledi ama hiç cavap vermiyordu. Gözleri gökyzünü delip geçiyordu adeta. Birden kendini Dev Qudditch sahasının ortasında buldu. Arkasından gelen sesleri duymuyordu. Tam aksine ona doğru gelen yüksek sesli bağırışları ve bazı yuhalamalrı duyuyordu. Birden irkildi ve kendini Slytherin yemek masasında buldu. Acaba bu bir işaretmiydi. Yoksa sadece hayalmiydi?. Başını hızla iki yana salladı ve Jimenaın son söylediği sözleri duyddu;

"Gia! Belki kaptan sen olursun! Önemli olan başarma inancı tabii ve vasıflar! Mesela ben hiç kaptan olamam! El alemin peşinden koşmak gibi gelir bana! Fakat... Ne bileyim işte, ben vurucu olmak istiyorum!"demişti. Belkide o olabilirdi. Bu harika olurdu. Ardından Jimena ekledi "Bu Dünyaya iki şey için gelmiş olabilirim ancak! Biri müzik, öbürü Quidditch! Merlin, vurucu olduğumu bir düşünsenize!"

_''Umarım''dercesine Gia birşeyler fısıldadı. Ardından her binanın profösörü ayağa kakmıştı.; Müdüre ayağa kalkıp;

_''Evet sevgili öğrencilerim. Bina başkanlarınız sizlere Qudditch bina kaptanlarınızı seçtiler ve onları sizlere okuyacaklar.'
'dedi. Bu hariakydı hemen şimdimiydi. ..Bu harika olacaktı. Her binanın kaptanı okumaya başladı. Ravnclaw'a sıra geldiğinde Gia çok heyecanlıydı bina profösörü ayağa kalkıp;

_''Ravenclaw öğrencilerinden Tom Welling Malfoy''dedi. İşte Gianın baklediği şeydi bu. Birden ayağa kaktığını farketti. Çığlıklar içinde alkışladı. Daha sonra yaptığını farkedipyerine oturdu. Ardından içinde birşeyler kopar gibi oldu.

Sıra Slytherin'e gelmişti. David ayağa kalkıp;

_''Slytherin öğrencilerinden Qualetagia Malfoy''dedi. Gia duyduklarına inanamamıştı. Demek daha demin gördüğü hayal değildi bir kehanetti. Yerinde kımıldandı. Ardından Slytherin masasındaki tüm bakışlar ona doğru yöneldi. Etrafındaki herkes bir coşkuyla alkışladı. Slytherin masasındakiler onu tebrik etmeye başlamışlardı.

_''Duydunuz mu? Merlinin sakalı Qudditch takım kaptanıyım inanamıyorum''dedi sevinçle. Ne yapacağını bilemiyordu. Nasıl olduğunu farketmeden Stephén'a sarıldı. Bunu daha önce hiç yapmamıştı. Giaya göre bir davranış değildi bu. Ardından yaptığı şeyin farkına vararak hemen doğruldu. Kıpkırmızı kesilmiş şekilde Stephén'a baktı ama hiç birşey söylemedi.

RPOUT:(Mecburen bu şekilde yaptım. Admine pm attım Kaptan olduğunuzu bilirmişcesine rp yapın yazdı. Şmdi rpnin akışını bozmamak için böyle yapmak zorunda kaldım. Devamını siz getirin artık)

Slytherin yemek masası
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-