Rachel Caroline Black
Mesaj Sayısı : 26 Savaş Tarafı : Tarafsız Mezun Olduğu Bina : Hufflepuff Rp Partneri : Andrew Tom Lestrange Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Gryffindor yemek masası Çarş. Nis. 23, 2008 2:40 am | |
| | |
|
Onegmus O. Ambrosio
Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 33 Savaş Tarafı : Z.A.Y Mezun Olduğu Bina : Gryffindor Rp Partneri : ..::Evangeline Granger::.. Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: Gryffindor yemek masası Salı Mayıs 20, 2008 5:14 am | |
| Onegmus, gryffindor binası seçildikten sonra Gryffindor yemek masasına doğru yöneldi. Masaya geldiğinde herkese selam vererek masaya oturdu ve diğer arkadaşlarının bölümlere ayrılmasını bekledi. Bütün öğrenciler bölümlere ayrılmıştı. Masaya gelen öğrencilerle tanışmaya başladı. "Merhaba, ben Onegmus O. Ambrosio" dedi. Teker teker herkesin ellerini sıktı. Şimdi sıra yemek yemedeydi. O anda masanın üstü yemeklerle doldu. Herkes şaşkınlık içersinde birbirine baktı. Yemekler harika görünüyordu. Ardından herkes yemeğe başladı. Yemeklerin tatları bir harikaydı.... | |
|
Evangeline Granger
Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 29 Savaş Tarafı : :...züмяü∂üαηкα уσℓ∂αşℓığı. Mezun Olduğu Bina : GRYFFİNDOR(okuyorum) Rp Partneri : ...{Onegmus Ambrosio}... Kayıt tarihi : 04/04/08
| Konu: Geri: Gryffindor yemek masası Salı Mayıs 20, 2008 11:01 am | |
| Evangeline Gryffindor'a seçilmenin mutluluğuyla Gryffindor masasına yöneldi. Boş bir yere oturdu ve: -"Merhaba ben Evangeline Granger." dedi. Herkese kendini tanıttı. Ardından masa yemeklerle doldu. Herkes yemek yemeye başladı. Eva bir an ailesini düşündü. Ama şu anda bulunduğu masada onun ailesiydi. Eva kendince gülümsedi. Ardından yemek yemeye başladı.İçinden "Bunlar harika çok lezzetliler." dedi. Eva Hogwarts'da çok mutluydu. | |
|
Camilla A. Bell
Mesaj Sayısı : 87 Savaş Tarafı : Tarafsız ama ailesinin neredeyse tüm üyeleri Slytherin'li veya ö.y.dir. Mezun Olduğu Bina : (Okuyorum)Gryffindor Rp Partneri : Coming Soon xD (kurgu hazır) Kayıt tarihi : 20/05/08
| Konu: Geri: Gryffindor yemek masası C.tesi Mayıs 24, 2008 6:44 am | |
| Angie masada oturuyordu. Neden Gryffindor'du ki? Neden? Şapka ona ceza mı vermeye çalışıyordu? Yine de ses çıkarmadan bal kabağı suyunu içerek yemeğini yedi. Herkes hemen kaynaşmış, yemeklerini konuşa konuşa yiyordu... İçini çekti. Dikkat çekici bir kız olmasına rağmen kimseyle tanışamamıştı, yakın bir arkadaşı yoktu daha. 'Belki başka binadan olur.' diye düşünerek kendini avuttu. Sonunda yemeği bitmişti. Panodaki kuralları inceledi ve sınıf başkanını takip ederek Gryffindor Kızlar Yatakhanesi'ne çıktı. | |
|