| Din dersinden notlar | |
|
+11Vanessa Joanna Malfoy Ashlee Lynn Scofield Qualetagia Malfoy Nickholas Ryan Scofield Gabriella Vanessa O'Brien Stephén C. Colbert Angelina Daphne Spencer Samara Yoko Chan Malfoy Frederick C. O'Brien Tom Jack Malfoy Naetsu Y. Malfoy 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Naetsu Y. Malfoy
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 31 Savaş Tarafı : ##Ölüm Yiyen## Mezun Olduğu Bina : Mezun olmadım daha okuyomxD!!Slytherin!! Rp Partneri : yoq!!Aman olmasında zaten.Uğraşamam!! Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Din dersinden notlar Salı Mayıs 06, 2008 12:57 pm | |
| Din Derslerinden Notlar - Çocuklar, kıyamet cuma günü şafak vaktinde olacaktır. - Ama hocam nereye göre şafak vakti? Bizde şafak vaktiyken diğer tarafta gece oluyor.. - Numaran kaçtı senin? - Ne oldu ki hocam? - Çok güzel soru sordun 5 vericem..Cevabını bende bilmiyorum.
- Arapça bilenler el kaldırsın...(sadece 1 kişi el kaldırır...) - Afferim kızım Ayşeeee... Siz niye bilmiyonuz? Nasıl dua ediyonuzzz? - Hocam ben Türkçe dua ediyorum. - Olmaazzz! Arapça edicen! Türkçe kabul olmaaazzz! - Niye hocam, Allah Türkçe bilmiyo mu? - Haaşaaaa! Sümmee haaaaşaaaa!!!
- Çocuklar Ahiret Gününde bütün herkes tartılacak, sevapları, günahlarından fazla olanlar Sırat köprüsünden geçerek Cennete ulaşacak - Hocam nasıl bir şey o Sırat köprüsü? - Kıl gibi ince kılıç gibi keskin - Eee nasıl geçiyoruz ki biz oradan hocam? Ayağımız acır, duramayız üstünde.. Denge diye bir şey var herkes cehenneme düşer valla böyle hocam. - Sevabı fazla olanlara o köprü böyle otoban gibi geniş gelecek - Eee hocam sevabı fazla olanlar geçecekse kıldan köprüye otobana ne gerek var? Allah sevabı çok olana geç desin, geçsin, az olana Cehenneme git desin, gitsin… Sanki itiraz mı edicez... - Sus eşşek sıpası aklın ermez senin Allah´ ın işine, tövbe sümme haşaaa, tööbeee..
- Bu evren, bu kuşlar, bu böcekler çicekler, hepsi yüce Rab’bimizin bizlere birer armağanıdır.. Kendi vücudunuza bir bakın.. Bu mükemmeliyeti başka kim yapabilirdi ki? Mesela gözlerimiz.. Yüzümüzde, yani ona en uygun yerde.. Gözlerimiz diz kapaklarımızda olsaydı ne kadar çirkin olurdu değil mi? - İtirazım vaaaaaaaar!... - Söyle çocuğum! - Eğer gözlerimiz diz kapaklarımızda olsaydı değşsen hiçbir şey olmazdı, Çünkü herkesin gözleri diz kapaklarında olurdu, o zaman da siz ´´çocuklarım, gözlerimiz yüzümüzde olsaydı ne kadar çirkin olurdu" derdiniz, ben de yine “itirazim vaaaar!..” derdim..
- O derse aldığım kedi yavrusu sınıfta gezerken hoca: “kim soktu bu mendebur hayvanı sınıfa?” diye bağırdı.. - Beeen. ama hocam o da Allah’ın yarattığı bir varlık değil mi? Yazık... - Eeee tabi, o da Allah-ı teala´nın yarattığı bir mahluk… Hem peygamber efendimiz de severmiş. Ay pek de sevimli kerata... - Peygamberimiz Hazreti Muhammed salallahu aleyhi vesellem de iftarını hurma ile açarmış... - Hocam, Mekke´ de iskender kebap mı vardı ki, onunla açssn? - Sus! terbiyesiz, zındık, kafir!....
- Çocuklarım eğer Dünya Güneşe 1 cm. yakın olsaydı her yer erir, eğer 1 cm uzak olsaydı her taraf donar ve yaşayamazdık.... Allah´ın olduğunu bundan anlayabiliriz. - Eee iyi de hocam Dünya Güneşe 18 ocakta yakınlaşır 21 Haziranda da uzaklaşır.. Hem de 1 cm değil yaklaşık 2 milyon kilometre... Eeee hiçbir şey olmuyor... - İşte bu da Allah ´ın bir mucizesidir evladım... Otur.. Laubali, ukala... | |
|
| |
Tom Jack Malfoy
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 34 Savaş Tarafı : Ölüm Yiyenler Mezun Olduğu Bina : Ravenclaw [okuyorum] Rp Partneri : Diana Ashlee Brown Kayıt tarihi : 04/05/08
| Konu: Geri: Din dersinden notlar Salı Mayıs 06, 2008 1:20 pm | |
| Üf Din derslerinden nefret ederim... | |
|
| |
Naetsu Y. Malfoy
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 31 Savaş Tarafı : ##Ölüm Yiyen## Mezun Olduğu Bina : Mezun olmadım daha okuyomxD!!Slytherin!! Rp Partneri : yoq!!Aman olmasında zaten.Uğraşamam!! Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Din dersinden notlar Salı Mayıs 06, 2008 1:25 pm | |
| AL bendende o kadar ama bunlar güzel =) | |
|
| |
Frederick C. O'Brien
Mesaj Sayısı : 100 Savaş Tarafı : Zay oldum :D Mezun Olduğu Bina : Gryffindor-okuyorum- Rp Partneri : Jacenia L.Marisha Malfoy canım xD Kayıt tarihi : 11/05/08
| Konu: Geri: Din dersinden notlar Perş. Mayıs 15, 2008 3:11 pm | |
| - Bu evren, bu kuşlar, bu böcekler çicekler, hepsi yüce Rab’bimizin bizlere birer armağanıdır.. Kendi vücudunuza bir bakın.. Bu mükemmeliyeti başka kim yapabilirdi ki? Mesela gözlerimiz.. Yüzümüzde, yani ona en uygun yerde.. Gözlerimiz diz kapaklarımızda olsaydı ne kadar çirkin olurdu değil mi? - İtirazım vaaaaaaaar!... - Söyle çocuğum! - Eğer gözlerimiz diz kapaklarımızda olsaydı değşsen hiçbir şey olmazdı, Çünkü herkesin gözleri diz kapaklarında olurdu, o zaman da siz ´´çocuklarım, gözlerimiz yüzümüzde olsaydı ne kadar çirkin olurdu" derdiniz, ben de yine “itirazim vaaaar!..” derdim.. ahahah bayıldım gülmekten | |
|
| |
Samara Yoko Chan Malfoy
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Işıkları söndürdüler... Mezun Olduğu Bina : Slytherin Rp Partneri : Arıyorum... Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Din dersinden notlar Çarş. Mayıs 21, 2008 2:01 pm | |
| - Tom Jack Malfoy demiş ki:
- Üf Din derslerinden nefret ederim...
Buyrun...xD | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Din dersinden notlar Perş. Mayıs 22, 2008 9:07 am | |
| Bende sevmem din dersini... Güzelmiş paylaşım için saol... |
|
| |
Angelina Daphne Spencer
Mesaj Sayısı : 597 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Hakem! Mezun Olduğu Bina : Gryffindor Rp Partneri : Matt Damon Malfoy Kayıt tarihi : 01/03/08
| Konu: Geri: Din dersinden notlar Perş. Mayıs 22, 2008 11:23 am | |
| Alın benden de o kadar:D...Güzelmiş sevdm...Tşkrrler... | |
|
| |
Stephén C. Colbert
Mesaj Sayısı : 294 Yaş : 33 Savaş Tarafı : .. Rp Partneri : Ben kendime yeterim.:P Kayıt tarihi : 20/05/08
| |
| |
Gabriella Vanessa O'Brien
Mesaj Sayısı : 222 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Bilmem xD Rp Partneri : Kennéth S. L'mone Kayıt tarihi : 09/05/08
| Konu: Geri: Din dersinden notlar Perş. Mayıs 22, 2008 10:10 pm | |
| Ben! Ben! xP Iyy geçmek bilmez böyle , öğretmenler saçmalarlar , öff içim bi fena oldu :U | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 492 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Tarafsız Mezun Olduğu Bina : Slytherin Rp Partneri : Angelina Daphne Spencer Asa : Ölümün Karanlığı ~ Özel Yetenek : Çataldil Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: Geri: Din dersinden notlar Cuma Mayıs 23, 2008 1:06 pm | |
| Gereksiz bir ders olduğu kanısındayım... | |
|
| |
Qualetagia Malfoy
Mesaj Sayısı : 459 Yaş : 32 Savaş Tarafı : Ölümyiyen Mezun Olduğu Bina : Slytherin(okumakta) Rp Partneri : Ryuchi K. Masarakazu Kayıt tarihi : 25/04/08
| Konu: Geri: Din dersinden notlar Cuma Mayıs 23, 2008 1:28 pm | |
| Aynennn sonuna dek arkandayım Nick | |
|
| |
Stephén C. Colbert
Mesaj Sayısı : 294 Yaş : 33 Savaş Tarafı : .. Rp Partneri : Ben kendime yeterim.:P Kayıt tarihi : 20/05/08
| Konu: Geri: Din dersinden notlar Cuma Mayıs 23, 2008 1:31 pm | |
| - Nickholas Ryan Scofield demiş ki:
- Gereksiz bir ders olduğu kanısındayım...
+1. | |
|
| |
Naetsu Y. Malfoy
| Konu: Geri: Din dersinden notlar Cuma Mayıs 23, 2008 3:12 pm | |
| ooo ben din dersinde uyuyom en iyi çözüm xD hoca anlatıyo ben uyuyom xD bide bizim din hocası sapık.Paso kızlara ders anlatıyo nan xD | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 492 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Tarafsız Mezun Olduğu Bina : Slytherin Rp Partneri : Angelina Daphne Spencer Asa : Ölümün Karanlığı ~ Özel Yetenek : Çataldil Kayıt tarihi : 10/05/08
| |
| |
Ashlee Lynn Scofield
Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Tarafsız Rp Partneri : Y.o.K Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Din dersinden notlar C.tesi Mayıs 24, 2008 11:04 am | |
| | |
|
| |
Vanessa Joanna Malfoy
Mesaj Sayısı : 229 Savaş Tarafı : Ölüm Yiyen :) Mezun Olduğu Bina : Ravenclaw Olucak ! xD Rp Partneri : --- Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Din dersinden notlar C.tesi Mayıs 24, 2008 11:10 am | |
| He walla ilk yazılım filan berbattı ! Bizim din hocasıda sapık la ! Kızlara çok meraklı ! 6.Sınıfta ondan kaçtığımı hatırlıyorum ! xD xD | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Frederick C. O'Brien
Mesaj Sayısı : 100 Savaş Tarafı : Zay oldum :D Mezun Olduğu Bina : Gryffindor-okuyorum- Rp Partneri : Jacenia L.Marisha Malfoy canım xD Kayıt tarihi : 11/05/08
| |
| |
Michelle Ann Ambrosio
Mesaj Sayısı : 274 Savaş Tarafı : Tarafsız Mezun Olduğu Bina : Ravenclaw olacak=) Rp Partneri : Pm ile=) Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: Din dersinden notlar C.tesi Mayıs 24, 2008 2:50 pm | |
| Bnm sınıfa göre iyi ama o da profesyonelce aldığım kopyalardan kaynaklanıyor:D:D:D... Fakat yine de 70:D.Kopya almasam halim duman:D... | |
|
| |
Vanessa Joanna Malfoy
Mesaj Sayısı : 229 Savaş Tarafı : Ölüm Yiyen :) Mezun Olduğu Bina : Ravenclaw Olucak ! xD Rp Partneri : --- Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Din dersinden notlar Paz Mayıs 25, 2008 1:30 am | |
| Walla bende son yazılıdan 100 aldım almak zorundaydım ! =) Yoksa tüm 5lerin için din 4 olarak sırıtıcaktı xD Dinsiz-imansız filan ! =) | |
|
| |
Michelle Ann Ambrosio
Mesaj Sayısı : 274 Savaş Tarafı : Tarafsız Mezun Olduğu Bina : Ravenclaw olacak=) Rp Partneri : Pm ile=) Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: Din dersinden notlar Paz Mayıs 25, 2008 2:53 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
José Javier del Valdez
Mesaj Sayısı : 150 Savaş Tarafı : Death Eaters Kayıt tarihi : 03/05/08
| |
| |
Camilla A. Bell
Mesaj Sayısı : 87 Savaş Tarafı : Tarafsız ama ailesinin neredeyse tüm üyeleri Slytherin'li veya ö.y.dir. Mezun Olduğu Bina : (Okuyorum)Gryffindor Rp Partneri : Coming Soon xD (kurgu hazır) Kayıt tarihi : 20/05/08
| Konu: Geri: Din dersinden notlar Paz Mayıs 25, 2008 3:49 am | |
| ohoo bizim sınavlar çok kolay hoca desen hiiç takmaz verdiği ödevi yap yapma farketmez en düşük notum 96'dır o da sorular bitişik yazıldığı için soruyu görememeyişimden kaynaklanmıştır yani bizim din dersi böle bişey zaten 2 haftada bir oluyo xD | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Din dersinden notlar | |
|