CatlakKazan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu

AnasayfaPortailAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°°

+5
Julie Annwyl Lovett
Tom Welling Malfoy
Diana Ashlee Brown
Gabriella Vanessa O'Brien
Kimbérley Emilia Lovett
9 posters
YazarMesaj
Kimbérley Emilia Lovett

Kimbérley Emilia Lovett

Savaş Tarafı : Ölüm Yiyenler
Mezun Olduğu Bina : Olmadim daha ama Hufflepuff olcak :D
Rp Partneri : Isteyen pm`den ulassin. :)

°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Empty
MesajKonu: °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°°   °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° I_icon_minitimePaz Mayıs 11, 2008 7:08 am

Karakterin;

Adı: Kimbèrley Emilia

Soyadı: Lovett

Binası/Mesleği: Hogwarts 1. Sinif Hufflepuff Sinif Baskani

Sevdikleri

- Aile
- Arkadaşlar
- Kitap
- Müzik
- Dans
- Hayvanlar
-Safkanlar

Sevmedikleri

- Yılışıklar
- Böcekler
- Örümcekler
- Korkaklar
- İhanet
-Bulanik ve melezler

K a r a k t e r . Ö z e l l i k l e r i

Fiziksel Özellikler:

°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° 116-32

Kişisel Özellikler:

Hırslı olan Kimbérley Emila aynı zamanda zekidir de.İnatçı ve vurdumduyaz bir cadıdir.değer vermediği kişiler etrafta yokmuş gibi davranır. Gizemli bir yapısı olsa da yüzüne bakan biri onun ruh halini kolayca çözebilir. Genellikle yerinde duramayan ve eğlenceli bir tiptir tabi bu özelliği sadece yanında eğlenebileceği kişiler olursa su yüzüne çıkar. Kuralları asla umursamaz ve umursayanları hep küçümser.
Aile kavramına inanmaz Kim. Bu yüzden ailelerden konu açıldığında ya sessiz kalır ya da alay eder. Kafasına koyduğu şeyi yapmak konusunda oldukça istikrarlıdır. Kendisine insnaları kolayca inandırabilir hatta bazen söylediği yalanları kendi bile inanır...
Asla etrafa cesurluk taslayan bir tip değildir. Çok zekidir. Başı belaya girince başkasını ender özelliklel kendini kurtarmaya çabalar... Uğursuzluk büyüsü yapmaya bayılır, tabi Muggle ve Bulanıklar'a... İkisi de ona göre düşüktür ve onları koruyan safkanlar da aynı derece düşüktür Emilia'nın gözünde. Emilia aklındakileri söylemekten asla utanmaz veya çekinmez. Ukala, küstah ve umursamazdır. Ailesinin kan özelliğinden olsa gerektir ki Kristin'i görü yeteneği çok fazladır.Hisleriyse çok kuvvetlidir

Aile Geçmişi:

Lovett'ler yüzyıllardan beri safkan olarak günümüze ulaşabilen ender ailelerdendir. Aile Fransa'da yaşamaktadır, bunun için adı buralarda pek duyulmamıştır. Lovett ailesi kendi halindedir fakat oldukça büyük bir ailedir. Karanlık tarafa yardım etmelerine rağmen çoğu kişi tarafından bilinmezler. Oldukça sinsidirler ve çoğu zaman kendi başlarına hareket ederler. Ayrıca Karanlık Sanatlar, Biçim Değiştirme ve İksir konusunda yeteneklidirler. Ailenin ilk ferdinden beri kendi aralarında çözüm için çeşitli iksirler üretmişlerdir fakat böbürlenmeyi sevmelerine karşın bu iksirler kimse tarafından bilinmemektedir. Kendileri için kullanmayı tercih ederler.
Kimbéerley Emilia Lovett:Marion Amanda Lovett annesidir.Wayne Christopher Lovett babasidir.Tek çocuk.Bu nedenle biraz şımarık.

K a r a k t e r K a r t ı

-Olumlu-
Dost Ötesi
Dostlar(-ım)
Yakın Arkadaşlar(-ım)
°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° 10472ej2
Diana Ashlee Brown
Diana ve Emilia aynı bina ve aynı sınaftadırlar.Bu nedenle arkadaştırlar.Hatta ikisi de Hufflepuff sınıf başkanı olduğu için bu arkadaşları pekişmiş ve Diana, Emilia'nın herkesin giremediği yakın arkadaşlar listesine layık görülmüştür.

°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° CTomWelling-0ico
Tom Welling Malfoy
Emilia ve Tom daha önce tanışmışlardı. Onunla zaman geçirdikçe Emilia onun zeki biri olduğunu düşünmeye başlamıştı.Zaten zeki insanlar ile birlikte olmayı seven Emilia, Tom için iyi duygular besliyor ve Tom onun yakın arkadaşlarından biri.

Arkadaşlar(-ım)
İyi Anlaştıklar(-ım)
°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° 40zt3
Ashley Lynn Scofield
Ashley ve Emilia iyi anlasiyorlar ve birlikte vakit gecirmekten hoslaniyorlar.Zaten binasindan ve yüz ifadelerinden zeki biri oldugunun belli olmasi, Emilia`nin daha öncede Ashley`i hakkinda iyi düsünceler beslemesine neden olmustu.

Olumlu Düşündükler(-im)

°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° 8452th_Happy_scene_girl_by_fishweed
Arya Cyntia Malfoy
Arya Emilia'nın sadece tarzını beğenmektedir.Sınıf başkanı olunca onun ayrı bir havaya girdiğini söylemiştir genelde.Birbirilerini pek fazla sevdikleri söylenemez ama tarafları aynı olduğu için birbirleri hakkında olumlu düşünüyorlar.En azından Emilia...

-Belirsiz-
Hakkında Bilgi Sahibi Olmadıklar(-ım)
Tanışmak İstenenler
Nötrler

°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° 796756481_ece9559d7f_m
Gabriella aslında Hufflepuff binasının öğrencilerine karşı duyduğu nefret ile tanınmaktadır.Yanlız Emilia ile birbirlerine uyan kişisel özellikleri nedeniyle Gaby, Emilia'ya karşı nefret duymamakta.

-Olumsuz-
En Kısa Zamanda Ölmesi Dilenenler
Düşmanlar(-ım)
Nefret Ettikleri(-im)
Hoşlanmadıklar(-ım)
Rakipler(-im)
Zararsız Bulduklar(-ım)
Olumsuz Düşündükler(-im)

-Duygusal-
Sevgilim
Eski Sevgililer(-im)

-Profesörler-
Çok Sevdiğim Profesörler
Sevdiğim Profesörler
Sevmediğim Profesörler
Hiç Sevmediğim Profesörler
Nötr Profesörler

-Aile-
Brenda Katlèen Nuit(Lovett) (Anne NPC)
Alex Paulo Lovett (Baba NPC)
°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Sdvxqs5
Julie Annwyl Lovett
Ann ve Emilia'nın birbirlerine pek görüştükleri söylenemez.Bu nedenle Emilia'nın Hufflepuff'a seçilmesi onun için yaralayıcı olmamıştır.Adalet anlayışı ve Emilia'ya zor durumlarda yardımcı olması nedeniyle kendisi yine de sevdiği aile üyeleri arasındadır.

~~Eklenmek isteyenler asagidaki formu doldururlarsa sevinirim.^^ ~~

Kod:
[color=green]Kurgu:
Eklenmek Istedigi yer:
Icon:[/color]

°°§°° Bol RP`ler °°§°°

En son Kimbérley Emilia Lovett tarafından Paz Mayıs 18, 2008 5:03 am tarihinde değiştirildi, toplamda 9 kere değiştirildi

Savaş Tarafı : Bilmem xD
Rp Partneri : Kennéth S. L'mone

MesajKonu: Geri: °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°°   °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° I_icon_minitimePaz Mayıs 11, 2008 8:26 am

Kurgu : Gaby Hufflepuff'tan nefret etsede Emilia ile kişisel özellikleri uyuşmaktadır. O yüzden Emilia'dan nefret etmez.

Sonuç : nötr ^^
Diana Ashlee Brown

Diana Ashlee Brown

Savaş Tarafı : sonuna kadar Ö.Y..xD
Mezun Olduğu Bina : Hufflepuff öğrenciyim hala..
Rp Partneri : Tom Jack Malfoy

MesajKonu: Geri: °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°°   °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° I_icon_minitimePaz Mayıs 11, 2008 8:35 am

Kurgu:Emilia ile Diana aynı binadadırlar.V eüstelik ikiside sınıf başkanı olduğu için bu arkadaş olmalarında bir ayrıcalıktır..Bunun yanında tarzları vb. aynıdır..

İcon:°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° 10472ej2

En son Diana Ashlee Brown tarafından Cuma Haz. 06, 2008 7:37 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://www.hogwarts-rpg.forum.st
Kimbérley Emilia Lovett

Kimbérley Emilia Lovett

MesajKonu: Geri: °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°°   °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° I_icon_minitimePaz Mayıs 11, 2008 9:31 am

ekliyorum.^^
Tom Welling Malfoy

Savaş Tarafı : [~ Death Eaters Cauntess ~]
Mezun Olduğu Bina : Okuyorum
Rp Partneri : ♥Dawnielle Delacroix♥

MesajKonu: Geri: °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°°   °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° I_icon_minitimePaz Mayıs 11, 2008 9:44 am

Olumlu-
Yakın arkadaşlarım.. ^^
Kimbérley Emilia Lovett

Kimbérley Emilia Lovett

MesajKonu: Geri: °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°°   °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° I_icon_minitimePaz Mayıs 11, 2008 9:47 am

Tamam. Ekliyorum. =D
Julie Annwyl Lovett

Julie Annwyl Lovett

Savaş Tarafı : Death Eaters
Mezun Olduğu Bina : Slytherin
Rp Partneri : Jack Bowen

MesajKonu: Geri: °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°°   °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° I_icon_minitimePaz Mayıs 11, 2008 9:54 am

Kurgu: Ann Emilia ile oldukça az görüşse de ona karşı bir soğukluğu yoktur. Hupplepuff'a seçilmesi onun için yaralayıcı olmamamıştır. Çünkü adalet anlayışının ne olduğunu çok iyi bilir..
Eklenmek Istedigi yer: Aile - Babanın kuzeni oluyorum Very Happy
Icon: https://2img.net/r/ihimizer/img166/7033/sdvxqs5.jpg
Naetsu Y. Malfoy

Naetsu Y. Malfoy

Savaş Tarafı : ##Ölüm Yiyen##
Mezun Olduğu Bina : Mezun olmadım daha okuyomxD!!Slytherin!!
Rp Partneri : yoq!!Aman olmasında zaten.Uğraşamam!!

MesajKonu: Geri: °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°°   °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° I_icon_minitimePaz Mayıs 11, 2008 9:55 am

Kurgu:Arya Emilia'nın sadece tarzını beğenmektedir.Sınıf başkanı olunca onun ayrı bir havaya girdiğini her zaman söylemiştir.Pek fazla sevmez ama karanlık tarafta olması Arya için bir artı puan olmuştur...

İstediğin yere ekle

Icon:
°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° 8452th_Happy_scene_girl_by_fishweed
Kod:
[URL=http://www.yukle.tc][IMG]http://img155.yukle.tc/images/8452th_Happy_scene_girl_by_fishweed.jpg[/IMG][/URL]
http://ucsupurge-rp.turkforumpro.com/
Kimbérley Emilia Lovett

Kimbérley Emilia Lovett

MesajKonu: Geri: °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°°   °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° I_icon_minitimePaz Mayıs 11, 2008 10:07 am

ekliyorum :-)

edit: Arya seni olumlu düşündüklerime ekliyorum.Uymazsa bana bildir.^^
Naetsu Y. Malfoy

Naetsu Y. Malfoy

Savaş Tarafı : ##Ölüm Yiyen##
Mezun Olduğu Bina : Mezun olmadım daha okuyomxD!!Slytherin!!
Rp Partneri : yoq!!Aman olmasında zaten.Uğraşamam!!

MesajKonu: Geri: °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°°   °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° I_icon_minitimePaz Mayıs 11, 2008 10:14 am

tamam canım bişey olmaz ii böle Very Happy
http://ucsupurge-rp.turkforumpro.com/
Ashlee Lynn Scofield

Ashlee Lynn Scofield

Savaş Tarafı : Tarafsız
Rp Partneri : Y.o.K

MesajKonu: Geri: °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°°   °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° I_icon_minitimePaz Mayıs 18, 2008 4:46 am

Kurgu: Ashlee ve Emilia birbirine oldukça benzerler.Birbirleriyle vakit geçirmeyi severler.
Aralarında sorun yoktur.İyi arkadaşdırlar.
Eklenmek Istedigi yer: İyi arkadaşlarım
Icon:°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° 40zt3
Kimbérley Emilia Lovett

Kimbérley Emilia Lovett

MesajKonu: Geri: °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°°   °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° I_icon_minitimePaz Mayıs 18, 2008 4:48 am

Tmm ekliyorum =)

edit: ekledim.
Ashlee Lynn Scofield

Ashlee Lynn Scofield

Savaş Tarafı : Tarafsız
Rp Partneri : Y.o.K

MesajKonu: Geri: °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°°   °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° I_icon_minitimePaz Mayıs 18, 2008 5:01 am

Teşekkürler,kurgu güzel olmus Very Happy
Melissa Amy Lovett

Melissa Amy Lovett

Savaş Tarafı : Death Eaters^^
Mezun Olduğu Bina : Daha mezun olmadım ki:D
Rp Partneri : Aranıyor Sahibi RuhumunxD

MesajKonu: Geri: °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°°   °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° I_icon_minitimePtsi Mayıs 19, 2008 10:53 am

İcon(Seç,beğen,alxD):
°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° 95314109pj6°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Icht9°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Iconi1°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Aefnn1°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Aqwgj8°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Asdeeof1°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Qwrgj3°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Wwpw4

°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Iconnemnu0°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Kardewm0°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Buguagayagaip6°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Kardsmah8°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Karsawh9°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Kugumyagaax8°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Kydumdb8°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Makv5°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Nerveoq5°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Mmmmuejc6

Aileye ekle lütfen. Kurugyu halledersen sevinirim. Olmadı ben bi ara yazarım...
Stephén C. Colbert

Stephén C. Colbert

Savaş Tarafı : ..
Rp Partneri : Ben kendime yeterim.:P

MesajKonu: Geri: °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°°   °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° I_icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 1:45 pm

Ekle biryere,fazla kötü olmasına gerek yok binadan ötürü,kurgu deme bana.XD Icon:Avatar'ım.
http://www.atfreeforum.com/hogwartstr/index.php?mforum=hogwartst
Kimbérley Emilia Lovett

Kimbérley Emilia Lovett

MesajKonu: Geri: °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°°   °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° I_icon_minitimeÇarş. Mayıs 28, 2008 10:48 am

Tmm ekliyorum ikinizi de ^^

°°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°°
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» /*/ Julie Annwyl Lovett /*/