| °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° | |
|
+5Julie Annwyl Lovett Tom Welling Malfoy Diana Ashlee Brown Gabriella Vanessa O'Brien Kimbérley Emilia Lovett 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Kimbérley Emilia Lovett
Mesaj Sayısı : 86 Savaş Tarafı : Ölüm Yiyenler Mezun Olduğu Bina : Olmadim daha ama Hufflepuff olcak :D Rp Partneri : Isteyen pm`den ulassin. :) Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Paz Mayıs 11, 2008 7:08 am | |
|
En son Kimbérley Emilia Lovett tarafından Paz Mayıs 18, 2008 5:03 am tarihinde değiştirildi, toplamda 9 kere değiştirildi | |
|
| |
Gabriella Vanessa O'Brien
Mesaj Sayısı : 222 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Bilmem xD Rp Partneri : Kennéth S. L'mone Kayıt tarihi : 09/05/08
| Konu: Geri: °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Paz Mayıs 11, 2008 8:26 am | |
| Kurgu : Gaby Hufflepuff'tan nefret etsede Emilia ile kişisel özellikleri uyuşmaktadır. O yüzden Emilia'dan nefret etmez.
Sonuç : nötr ^^ | |
|
| |
Diana Ashlee Brown
Mesaj Sayısı : 105 Savaş Tarafı : sonuna kadar Ö.Y..xD Mezun Olduğu Bina : Hufflepuff öğrenciyim hala.. Rp Partneri : Tom Jack Malfoy Kayıt tarihi : 05/05/08
| |
| |
Kimbérley Emilia Lovett
Mesaj Sayısı : 86 Savaş Tarafı : Ölüm Yiyenler Mezun Olduğu Bina : Olmadim daha ama Hufflepuff olcak :D Rp Partneri : Isteyen pm`den ulassin. :) Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: Geri: °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Paz Mayıs 11, 2008 9:31 am | |
| | |
|
| |
Tom Welling Malfoy
Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 31 Savaş Tarafı : [~ Death Eaters Cauntess ~] Mezun Olduğu Bina : Okuyorum Rp Partneri : ♥Dawnielle Delacroix♥ Kayıt tarihi : 25/04/08
| Konu: Geri: °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Paz Mayıs 11, 2008 9:44 am | |
| Olumlu- Yakın arkadaşlarım.. ^^ | |
|
| |
Kimbérley Emilia Lovett
| Konu: Geri: °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Paz Mayıs 11, 2008 9:47 am | |
| | |
|
| |
Julie Annwyl Lovett
Mesaj Sayısı : 131 Savaş Tarafı : Death Eaters Mezun Olduğu Bina : Slytherin Rp Partneri : Jack Bowen Kayıt tarihi : 10/03/08
| |
| |
Naetsu Y. Malfoy
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 31 Savaş Tarafı : ##Ölüm Yiyen## Mezun Olduğu Bina : Mezun olmadım daha okuyomxD!!Slytherin!! Rp Partneri : yoq!!Aman olmasında zaten.Uğraşamam!! Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Paz Mayıs 11, 2008 9:55 am | |
| Kurgu:Arya Emilia'nın sadece tarzını beğenmektedir.Sınıf başkanı olunca onun ayrı bir havaya girdiğini her zaman söylemiştir.Pek fazla sevmez ama karanlık tarafta olması Arya için bir artı puan olmuştur... İstediğin yere ekle Icon: - Kod:
-
[URL=http://www.yukle.tc][IMG]http://img155.yukle.tc/images/8452th_Happy_scene_girl_by_fishweed.jpg[/IMG][/URL] | |
|
| |
Kimbérley Emilia Lovett
| Konu: Geri: °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Paz Mayıs 11, 2008 10:07 am | |
| ekliyorum :-)
edit: Arya seni olumlu düşündüklerime ekliyorum.Uymazsa bana bildir.^^ | |
|
| |
Naetsu Y. Malfoy
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 31 Savaş Tarafı : ##Ölüm Yiyen## Mezun Olduğu Bina : Mezun olmadım daha okuyomxD!!Slytherin!! Rp Partneri : yoq!!Aman olmasında zaten.Uğraşamam!! Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Paz Mayıs 11, 2008 10:14 am | |
| tamam canım bişey olmaz ii böle | |
|
| |
Ashlee Lynn Scofield
Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Tarafsız Rp Partneri : Y.o.K Kayıt tarihi : 17/05/08
| |
| |
Kimbérley Emilia Lovett
| Konu: Geri: °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Paz Mayıs 18, 2008 4:48 am | |
| Tmm ekliyorum =)
edit: ekledim. | |
|
| |
Ashlee Lynn Scofield
Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Tarafsız Rp Partneri : Y.o.K Kayıt tarihi : 17/05/08
| |
| |
Melissa Amy Lovett
Mesaj Sayısı : 138 Savaş Tarafı : Death Eaters^^ Mezun Olduğu Bina : Daha mezun olmadım ki:D Rp Partneri : Aranıyor Sahibi RuhumunxD Kayıt tarihi : 23/04/08
| Konu: Geri: °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Ptsi Mayıs 19, 2008 10:53 am | |
| | |
|
| |
Stephén C. Colbert
Mesaj Sayısı : 294 Yaş : 33 Savaş Tarafı : .. Rp Partneri : Ben kendime yeterim.:P Kayıt tarihi : 20/05/08
| Konu: Geri: °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Salı Mayıs 27, 2008 1:45 pm | |
| Ekle biryere,fazla kötü olmasına gerek yok binadan ötürü,kurgu deme bana.XD Icon:Avatar'ım. | |
|
| |
Kimbérley Emilia Lovett
| Konu: Geri: °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° Çarş. Mayıs 28, 2008 10:48 am | |
| Tmm ekliyorum ikinizi de ^^ | |
|
| |
| °°°°°°°#°°°°°°° Kimbèrley Emilia Lovett °°°°°°°#°°°°°°° | |
|