Andrea çok mutluydu. Biricik kızı Venessa Ravenclavlıydı. Bu gurur vericiydi. Andreanın Venessadan ayrılması biraz zor olmuştu. Çünkü Andrea ve Venessa anne kız gibi değil daha çok abla kardeş yada iki arkadaş gibiydiler. Buda onları birbirine bağlayan diğer neden di.
_''Ravenclew'a seçilmiş bu harika. Gryffindoreden ve Hufflepufftan iyidir''dedi mutlu bir şekilde .Justin neden böyle birşey söylemişti. Venessa Hufflepufa yada Gryfindor'a seçilseydi gurur duymayacakmıydı?
_''Justinn!! Buda nedemek oluyor. Venessa eğer Hufflepuf'a yada Gryfindor'a seçilseydi onunla gurur duymayacakmıydın... Sana inanamıyorum Just. Sanki bilmiyorsun seçmen şapkanın istediğin yere göndermediğini.Sakın bir daha bu tarz birşeyler çıkmasın ağzından . Daha sonra Venessanın yanında da böyle şeyler söyleyip kızın moralini bozma. Ahh! Merlinin sakalı adına''dedi hiddetle. Bu gerçektende sinir bozucuydu. Slytherin ve Gryfindor ayrımı sinir bozucu ve hiddetli rakipler. Oysaki herkes istediği kişilerle arkadaşlık kura bilirdi. Bunda bir sakınca yoktu.Sonra aklına Gia, Tom, Neetsu yani tüm yiğenleri geldi. Onlarda bu yıl birinci sınıftılar acaba onlar hangibinalara seçilmişti?Tam bu sırada bir baykuş Karanlık Sofranın Açık penceresinden içeriye süzüldü ve ahankli bir gösteriyle masaya kondu. Andrea baykuşun ayağında ki 4 parşömeni görünce, baykuşun gösteriş yapmak istemediğini anladı. Parşömenleri baykuşun ayağından çıkarrttı. Parşöemenlerin üserlerindeki yazıları bir bir okudu ''Neetsu, Qualetagia, Tom ve Jaceina'' yazıyordu. Sırayla hepsini açmaya başladı. Onlarında binalarını yazdıklarından emindi;
_''Bakalım yiğenlerimiz nereye seçilmişler''dedi biraz sakinlemişti.
üzerinde Neetsu yazan parşömeni aldı ve okumaya başladı;
_'' Dayıcığım ve yengeceiğim sizlere bu mektubu yazmamın sebebi tahmin ettiğiniz gibi bina seçimleri. Çok mutluyum çünkü Slytherin'e seçildim. Sizleri seviyorum ve hepinizi öpüyorum. Neetsu''
_''Vay canına. Neetsumuz Slytherinli olmuş bu harika ''dedi Andrea. Justin ağzını açmıyordu. Suçlu olduğunu biliyordu ve Andreayı sinirlendirmeyi istemiyordu. ve diğer üzerinde Qualetagia yazan parşöemeni açmaya başladı. Gia 'ı çok seviyordu diğer yiğenlerinin arasında ona daha sıcak kanlı davranan oydu.
_''Dayıcığım ve bürücük Yengaaaamm=) Sizleri çok özledim bunu belirteyim. Binalarımız belli oldu. Venessa Ravenclavda bende Slytherindeyim. Burası harika biryer havada aslı duran mumlar çok harika görünüyor.Sizleri çok özledim Küçük çekik gözlü Gia''işte zafere ulaşan biri daha Gia diğerlerinin yanı sıra daha soğukkanlı ve daha cana yakındı. Tabi kide tanıdıkları ve sevdiklerinin yanında. Tıpkı Daysı gibiydi. Diğer parşömene baktı üzerinde Tom yazıyordu;
_''Binlarımız nihayet belli oldu. Rawnclavdayım. Neetsudan ayrıldığım için üzgünüm ama yinede yanımda iki Malfoy daha var. Biri biricik kızınız Venessa diğeride Jaceine ikizlerin ayrılması kötü oldu yaa'' yazıyordu. Herhalde diğer MÖalfoy Jaceina olmalıydı. Gia ve Jacaine , Tom ve Neetsu ikizlerdi. Demekki hepsi ayrılmışlardı.
_''Bak tek Ravenclawlı olan bizim kızımız değilmiş öylediğil mi? Aşkım''dedi hem sinirli hemde mutlu görünerek.