CatlakKazan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu

AnasayfaPortailAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

** Masa2 **

3 posters
YazarMesaj
Eileen Garcia

Eileen Garcia

Savaş Tarafı : Death Eaters...
Mezun Olduğu Bina : Slytherin

** Masa2 ** Empty
MesajKonu: ** Masa2 **   ** Masa2 ** I_icon_minitimePaz Mayıs 11, 2008 1:49 pm

MASA CAM KENARINDA BULUNMAKTADIR VE EN KÖŞEDE KALMAKTADIR.

Knockturn yolunun aşağısına inenleri rahatlıkla görebilirsiniz. Sadece Knockturn yoluna girebilenleri görmüş ve görünmüş olursunuz.

RP İN
Justin C. Malfoy

Justin C. Malfoy

Savaş Tarafı : Ölümyiyen
Rp Partneri : Andrea Kate Malfoy

** Masa2 ** Empty
MesajKonu: Geri: ** Masa2 **   ** Masa2 ** I_icon_minitimePtsi Mayıs 26, 2008 11:26 pm

Justin ağır adımlarla Knockturn Yolunda yürüyordu. Etrafta birçok tanıdığı yüz vardı. Hİç kismeye selam vermeden ilerledi. Zaten biricik aşkı beklemeyi sevmezdi. ''Umarım fazla bekletmemişimdir''dedi içinden.

Adımlarını hızlandırdı ve Karanlık Sofranın tabelasını gördü. Kapıyı bir gıcırtıyla açtı ve içeriye girdi.Etrafı dikkatle süzdü. İşte oradaydı en köşede cam kenarında bulunan masada oturuyordu. . Biraz yorgun görünüyordu ama her zamanki gibi çok güsel ve çok çekiciydi. Yavaş adımlarla yanına gitti;

_''Beklettiğim için özür dilerim aşkım. Aptal Seherbazlarla konuşuyordum. Bilirsin işte Ölümyiyen olduğumu kabul ettircekler.''Justin Seherbazlardan nefret ederdi. Zaten onun geç kalmasının tek sebebi de Seherbazlardı. Justin'e göre onlar toplasan bir avuç ucube etmezlerdi. Justin'in Ölüm yiyen olduğunu neredeyse herkez biliyordu ancak kimse bunu kanıtlayamamıştı.Azkabana tıkılmadığı için kendini çok şanslı hiisediyordu. O aptal hayalet klıklı yaratıkları görmek istemiyordu. Hogwarts zamanında onlar tarafından etrafı çevrilmişti. Onu profösörlerinden biri kurtarmıştı.

Etrafta kimse yoktu sadece Dükkanın sahibi ve Hogwarts zamanından tanıdığı en yakın arkadaşlarından olan Nickholas vardı. Nickholas ona baktığını farketti ve Justin selam verircesine başını öne eydi.
Andrea Kate Malfoy

Andrea Kate Malfoy

Savaş Tarafı : yok

** Masa2 ** Empty
MesajKonu: Geri: ** Masa2 **   ** Masa2 ** I_icon_minitimePtsi Mayıs 26, 2008 11:45 pm

Andrea Karanlık Sofrayı çok seviyordu. Diğer yerlere göre daha az kalabalık ve daha düzenliydi. Hem buranın çalışanları hiç konuşmazdı. İstediğin herşeyi burada konuşabilirdin. Justin le buluşmak için Karanlık Sofraya geldi. En köşede cam kenarında bulunan masaya oturdu. Biraz yorgundu ama biricik eşiyle dışarıya çıkmayalı çok zaman olmuştu. O içeriye girdikten beş dakika sonra kapı yemiden gıcıdayarak açıldı.
_''Beklettiğim için özür dilerim aşkım. Aptal Seherbazlarla konuşuyordum. Bilirsin işte Ölümyiyen olduğumu kabul ettircekler.'' Biricik kocasıydı bu. Ona değer veren ne kadar somurtkan ve hırçın olsda onu Hogwarts yıllarından beri seviyordu. Her hatasını _ki hiç büyük ve ciddi hatalar yapmamıştı_ affederdi. Ona kıyamazdı. Justine göre Andrea güleryüzlü sakindi. Bu yüzden kimse Justin ve Andrea'ı birbirlerine yakıştıramazlardı;
_''Ben de daha yeni geldim aşkım. Fazla olmadı''dedi ve Justin'in dudağına masum bir öpücük kondurdu. Justin'in gözlerinin baktığı yeri takip etti ve orada bulunan Hogwarts yıllarıdan tanıdığı eski dostu Nickolas'ı gördü. Ona gülümseyerek selam verdi.
_''Ahh! Vermeyi unutuyordym''dedi ve çantasından bir parşömen tomarı çıkarrttı. ''Biricik kıkızmız Venessa'dan.''Justin içinde ne yazıyor dercesine ona baktı''Bilmiyorum ben de daha okumadım belki ikimizi ilgilendiren birşeyler yazıyordur.''dedi ve tatlı tatlı gülümsedi.

Justin parşömen tomarını açarken. Andrea Garsona eli,ni kaldırdı. Garson anında yanına geldi;

_''İki kaymak birası ve çikolatalı pasta'' dedi. İki saniye sonra pastalar ve kaymak biraları masaya süzülerek kondu. Andrea Kaymak birasından bir yudum aldı. Merakla parşömeni daha açamamış olan eşine baktı.
Justin C. Malfoy

Justin C. Malfoy

Savaş Tarafı : Ölümyiyen
Rp Partneri : Andrea Kate Malfoy

** Masa2 ** Empty
MesajKonu: Geri: ** Masa2 **   ** Masa2 ** I_icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 12:46 am

Andrea'a çok değer veriyordu. Herkesten ve herşeyden çok onu ve biricik kızları Venessayı seviyordu. Venessa onlara baykuş postasıyla birşey yollamıştı ;

_''Ahh! Vermeyi unutuyordym''dedi Eşi ve çantasından bir parşömen topmarı çıkarrttı.Ardından ekleyerek.. ''Biricik kıkızmız Venessa'dan.''parşöemeni Justin'e verdi.

Justin parşömeni açarken Andrea'da birşeyler aldı. Parşöeni açmasını bekleyen Andreayı daha çok bekletmek istemiyordu.

_'' Biricik Annem ve babam öncelikle hepinizi çok özledim. İlk günden gırgır ve şamata dolu bir geçirdik. Size bu mektubu yollamamın asıl sebebini söylemeyi unutuyoordum. Rawenclav binasına seçldim. Elbette Slytherinli olmak isterdim ama Gryfindor ve hufflepufdfan iyidir. Sizleri seviyorum kızınız Venessa'' Justin parşönemini katladı. Bu harikaydı kıızı Ravenclwlıydı.

_''Ravenclew'a seçilmiş bu harika. Gryffindoreden ve Hufflepufftan iyidir''dedi mutlu bir şekilde . Yüzünde tebebssümü görüne biliyordu

RPout( Aşkım benim çıkmam gerekiyor. Biliyorsun okulda maç var öpüyorum istersen sen de gel izlemeye özlemle')
Andrea Kate Malfoy

Andrea Kate Malfoy

Savaş Tarafı : yok

** Masa2 ** Empty
MesajKonu: Geri: ** Masa2 **   ** Masa2 ** I_icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 11:24 pm

Andrea çok mutluydu. Biricik kızı Venessa Ravenclavlıydı. Bu gurur vericiydi. Andreanın Venessadan ayrılması biraz zor olmuştu. Çünkü Andrea ve Venessa anne kız gibi değil daha çok abla kardeş yada iki arkadaş gibiydiler. Buda onları birbirine bağlayan diğer neden di.

_''Ravenclew'a seçilmiş bu harika. Gryffindoreden ve Hufflepufftan iyidir''dedi mutlu bir şekilde .Justin neden böyle birşey söylemişti. Venessa Hufflepufa yada Gryfindor'a seçilseydi gurur duymayacakmıydı?

_''Justinn!! Buda nedemek oluyor. Venessa eğer Hufflepuf'a yada Gryfindor'a seçilseydi onunla gurur duymayacakmıydın... Sana inanamıyorum Just. Sanki bilmiyorsun seçmen şapkanın istediğin yere göndermediğini.Sakın bir daha bu tarz birşeyler çıkmasın ağzından . Daha sonra Venessanın yanında da böyle şeyler söyleyip kızın moralini bozma. Ahh! Merlinin sakalı adına''dedi hiddetle. Bu gerçektende sinir bozucuydu. Slytherin ve Gryfindor ayrımı sinir bozucu ve hiddetli rakipler. Oysaki herkes istediği kişilerle arkadaşlık kura bilirdi. Bunda bir sakınca yoktu.Sonra aklına Gia, Tom, Neetsu yani tüm yiğenleri geldi. Onlarda bu yıl birinci sınıftılar acaba onlar hangibinalara seçilmişti?Tam bu sırada bir baykuş Karanlık Sofranın Açık penceresinden içeriye süzüldü ve ahankli bir gösteriyle masaya kondu. Andrea baykuşun ayağında ki 4 parşömeni görünce, baykuşun gösteriş yapmak istemediğini anladı. Parşömenleri baykuşun ayağından çıkarrttı. Parşöemenlerin üserlerindeki yazıları bir bir okudu ''Neetsu, Qualetagia, Tom ve Jaceina'' yazıyordu. Sırayla hepsini açmaya başladı. Onlarında binalarını yazdıklarından emindi;

_''Bakalım yiğenlerimiz nereye seçilmişler''dedi biraz sakinlemişti.

üzerinde Neetsu yazan parşömeni aldı ve okumaya başladı;

_'' Dayıcığım ve yengeceiğim sizlere bu mektubu yazmamın sebebi tahmin ettiğiniz gibi bina seçimleri. Çok mutluyum çünkü Slytherin'e seçildim. Sizleri seviyorum ve hepinizi öpüyorum. Neetsu''

_''Vay canına. Neetsumuz Slytherinli olmuş bu harika ''dedi Andrea. Justin ağzını açmıyordu. Suçlu olduğunu biliyordu ve Andreayı sinirlendirmeyi istemiyordu. ve diğer üzerinde Qualetagia yazan parşöemeni açmaya başladı. Gia 'ı çok seviyordu diğer yiğenlerinin arasında ona daha sıcak kanlı davranan oydu.

_''Dayıcığım ve bürücük Yengaaaamm=) Sizleri çok özledim bunu belirteyim. Binalarımız belli oldu. Venessa Ravenclavda bende Slytherindeyim. Burası harika biryer havada aslı duran mumlar çok harika görünüyor.Sizleri çok özledim Küçük çekik gözlü Gia''işte zafere ulaşan biri daha Gia diğerlerinin yanı sıra daha soğukkanlı ve daha cana yakındı. Tabi kide tanıdıkları ve sevdiklerinin yanında. Tıpkı Daysı gibiydi. Diğer parşömene baktı üzerinde Tom yazıyordu;

_''Binlarımız nihayet belli oldu. Rawnclavdayım. Neetsudan ayrıldığım için üzgünüm ama yinede yanımda iki Malfoy daha var. Biri biricik kızınız Venessa diğeride Jaceine ikizlerin ayrılması kötü oldu yaa'' yazıyordu. Herhalde diğer MÖalfoy Jaceina olmalıydı. Gia ve Jacaine , Tom ve Neetsu ikizlerdi. Demekki hepsi ayrılmışlardı.

_''Bak tek Ravenclawlı olan bizim kızımız değilmiş öylediğil mi? Aşkım''dedi hem sinirli hemde mutlu görünerek.

** Masa2 **
1 sayfadaki 1 sayfası