CatlakKazan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu

AnasayfaPortailAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kimbèrley Emilia Lovett

YazarMesaj
Kimbérley Emilia Lovett

Kimbérley Emilia Lovett

Savaş Tarafı : Ölüm Yiyenler
Mezun Olduğu Bina : Olmadim daha ama Hufflepuff olcak :D
Rp Partneri : Isteyen pm`den ulassin. :)

Kimbèrley Emilia Lovett Empty
MesajKonu: Kimbèrley Emilia Lovett   Kimbèrley Emilia Lovett I_icon_minitimeSalı Mayıs 27, 2008 10:11 am

Heyacanla indi trenden.Bir yandan daha önce sadece gelecek postasında gördüğü Hogwart'ı çok yakından görebilecek ve hatta içinde istediği gibi gezinebilecekti.Bu nedenle çok heyecanlıydı.Diğer yandan da ailesinin seçildiği binalara seçilememekten korkuyordu.Ya bir cesaret budalası olursa, ya da iyilik melekleri ile aynı şeyleri paylaşmak zorunda kalırsa...Bu düşünceleri beyninin en arka köşesine atıp, zamanı geldiğinde düşünmeye karar vermişti.

Kendiliğinden giden yada onun göremediği yaratıkların çektiği araba aynen muggle'ların at arabalarını andırıyordu.Hogsmade'i arkalarında bırakırken, sanki Hogwart'ın büyü dolu kokusu duyuluyordu.Bu Kim'in kalp atışlarının hızlanmasına neden olmuştu.Derin bir nefes aldı.Heyecanını belli etmemekte oldukça başarılıydı, korkusunu da belli etmiyordu hiç. Babası ona birkere
''Mimik Ustası.'' demişti.Emilia o zamanlar bunun ne demek olduğunu anlamasa da, şimdi babasının haklı olduğunu düşünüyordu.

Bu düşüncelere dalmışken Hogwarts'a ulaştıklarını fark etmemişti Emilia.Diğer öğrenciler başka bir yöne ilerlerken, 1.sınıflar ay ışığının aydınlattığı gölden geçmek için, 5-6 kişilik kayıklara biniyorlardı.Sonunda yolculukları sona ermişti ve herkes teker teker iniyordu kayıklardan.Emilia gözlerini gölden ayırıp ilerlemek için önüne baktığında, tüm görkemiyle karşısında duran Howarts'ı görmüştü., 4 büyük kule seçiliyordu ayrıca irili ufaklı bir çok küçük kule de vardı bu 4 büyük kulenin etrafında.Birazcıkta yasak orman görünüyordu.Yasak olduğunu bile bile buraya gitmeye karar vermişti Kim.

Üzerinde büyük ve süslü harflerle ''Büyük Salon'' yazan adı gibi büyük bir salonda sıraya girmişlerdi.Siyah cüppeli, güzel bir bayan kürsüde, onlar gelince konuşmaya başlamıştı.

''Hepiniz buraya yeni bir dönem içintoplandınız.Bu sene her sene olduğu gibi aramızda yeni öğrenciler bulnuyor.Aslına bakarsanız sizin de bildiğiniz gibi ben de çok yeniyim.İsmim Alessandra Angelina Ambrosio...Hogwats'tan mezun olalı çok az bir zaman olmasına rağmen burada müdüre olarak bulunmak gerçekten de gurur verici birşey ve büyük bir sorumluluk.Bildiğiniz gibi Hogwarts günümüzün en büyük ve en iyi cadılık ve büyücülü okullarından biri...İlk olarak bunun için Hogwarts'ın geçmişinden bahsetmek istiyorum..."

''Ah olamaz... Hemen başlayamaz mıyız? Çok açım ve ayrıca yoruldum.''

diye mırıldandı Emilia sadece yanındakilerin duyabileceği bir sesle.Bayan konuşmaya devam ediyordu.

"11. yüzyılın en büyük 4 büyücüsü tarafından kurulmuştur.Bu dört büyücü binalara kendi isimlerini vermişlerdir.Godric Gryffindor,Salazar Slytherin,Rowena Ravenclaw ve Hlga Hufflepuf...Birkaç ılboyunca uyum içinde,büyü yeteneği olanları bu büyük kalede toplamış ve onarın gelmişmelerini sağlamışlardır.Fakat aralarında anlaşmazlık çıkmıştır.Slytherin öğrenci seimlerinde titizlik gereği duymuştur ve sadece safkanların kabul edilmesi gerektiğini belirtmiştir.Gryffindor ise cesurların kendi binasında yer almasını,Ravenclaw ise sadece zekilerin kendi binasında bulunmasını istediğini belirtmiştir.İyi kalpli Hufflepuff ise bu ayrımların karşıymış ve büyü yeteneği olan herkese birşeyler öğretmekten yanaymış.Durum böyle olunca Slytherin okulu terketmiş ve diğer üç büyücü de ölmeden önce arkalarında seçmen bir şapka bırakmışladır.''

Bayan konuşmasını bitirince teker teker adları okudu.

"Onegmus O. Ambrosio" ''Gryfinndor.''
''Evangeline Lilly'' ''Gryffindor.''
''Tom Jack Maloy'' ''Ravenclaw.''
''Qualetagia Malfoy'' ''Slytherin.''
''Gabriella Vanessa O'Brien'' '' Ravenclaw.''

''Kimbérley Emila Lovett.''

Kim kendi adını duyunca kendinden emin bir şekilde ayağa kalktı.Seçmen Şapkayı kafasına geçiren kadına gülümseyip beklemeye başladı.Seçmen Şapka sadece Emilia'nın duyabileceği bir sesle:

''Hmmm.Zeki.Hemde çok.Ayrıca bunu gerektiği yerdede kullanabiliyorsun.Ravenclaw'a seçilebilirsin..Ama bir dakika ne görüyorum? Sinsi ve acımasız? Hırslı ve kolay kolay güvenmez.Kendinden çok emin.Sanırım Slytherin'e seçileceksin.Ah olamaz. İleride cesaretde görüyorum, cesaret ve kafana göre davranıyorsun.Yasaklar seni bağlamıyor.Gryffindor mu? Ah bak ne buldum... Bazen duyguların mantığının önüne geçiyor ve bazen kendine neden herkes eşit değil diye soruyorsun.Adalette mi görüyorum oralarda.Yoo hayır.Ya da evet.Çook az yanlız. Hufflepuff olabilir mi? Çok zor.Sizde bütün binaların ana özellikleri var Miss Lovett.Ama sizi hepsinin ortasına yerleştireceğim ve herkesin eşit olduğu bir yere.Yaniii...''

''HUFFLEPUFF.''

Sağ köşedeki binadan kopan alkış tufanıyla açtı Emilia gözlerini.Hufflepuff. Bu şapka en hissetmemesi gereken duyguları hissetmişti ve istemediği bir binaya seçilmişti.Yapmacık bir gülümseme takınarakHufflepuff binasının masasına oturdu.Aslında fena değildi burası.Safkanlığını ve sinsiliğini dışa yansıtanlar vardı aralarında.Bundan hoşnuttu Emilia.Sonunda herkes binalarına seçilmişti.Kürsüdeki bayan tekrar konuşmaya başladı.

"Okul kurallarını panolarda bulabilirsiniz.Yasak Orman'a girmenin yasak olduğunu ve girenlerin büyük bir ceza alacağını biliyor olmalısınız...Hepiniz uzun bir yolculuk geçirdiniz.Yorulmuş ve acıkmış olmalısınız...O zaman şölen başlasın...''

Yoktan varolan yiyecek ve içecekler ile karnını iyice doyurmuştu Emilia. #Umarım komik görünmüyorumdur.# diye de düşünmeden edememişti.

out not: Büyük Sölen rp`m

Kimbèrley Emilia Lovett
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» /*/ Julie Annwyl Lovett /*/