| Sizce Türkiye Avrupa Şampiyonasında İlk Üçe Girermi ? | |
|
+6Amy Charlotté Spring Jiména W. L'moné Camilla A. Bell Angelina Daphne Spencer José Javier del Valdez Vanessa Joanna Malfoy 10 posters |
Sizce Türkiye Avrupa Şampiyonasında İlk Üçe Girermi ? | Girer | | 8% | [ 1 ] | Umarım Girer | | 33% | [ 4 ] | Biraz Zor | | 42% | [ 5 ] | Giremez | | 17% | [ 2 ] |
| Toplam Oylar : 12 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Sizce Türkiye Avrupa Şampiyonasında İlk Üçe Girermi ? C.tesi Haz. 07, 2008 11:05 am | |
| |
|
| |
Vanessa Joanna Malfoy
Mesaj Sayısı : 229 Savaş Tarafı : Ölüm Yiyen :) Mezun Olduğu Bina : Ravenclaw Olucak ! xD Rp Partneri : --- Kayıt tarihi : 05/05/08
| |
| |
José Javier del Valdez
Mesaj Sayısı : 150 Savaş Tarafı : Death Eaters Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: Sizce Türkiye Avrupa Şampiyonasında İlk Üçe Girermi ? C.tesi Haz. 07, 2008 12:23 pm | |
| | |
|
| |
Angelina Daphne Spencer
Mesaj Sayısı : 597 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Hakem! Mezun Olduğu Bina : Gryffindor Rp Partneri : Matt Damon Malfoy Kayıt tarihi : 01/03/08
| Konu: Geri: Sizce Türkiye Avrupa Şampiyonasında İlk Üçe Girermi ? C.tesi Haz. 07, 2008 2:05 pm | |
| | |
|
| |
Camilla A. Bell
Mesaj Sayısı : 87 Savaş Tarafı : Tarafsız ama ailesinin neredeyse tüm üyeleri Slytherin'li veya ö.y.dir. Mezun Olduğu Bina : (Okuyorum)Gryffindor Rp Partneri : Coming Soon xD (kurgu hazır) Kayıt tarihi : 20/05/08
| Konu: Geri: Sizce Türkiye Avrupa Şampiyonasında İlk Üçe Girermi ? C.tesi Haz. 07, 2008 2:56 pm | |
| | |
|
| |
Jiména W. L'moné
Mesaj Sayısı : 348 Yaş : 32 Savaş Tarafı : ...bir küçücük ö.y^cik varmış... Rp Partneri : zaman gösterecek X) Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: Sizce Türkiye Avrupa Şampiyonasında İlk Üçe Girermi ? C.tesi Haz. 07, 2008 3:06 pm | |
| Bence "Giremez..." Tabii girsin isterim, hem de çok! Ama o iş nasıl olur bilemiyorum... | |
|
| |
Amy Charlotté Spring
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 30 Savaş Tarafı : Ölüm Yiyen Mezun Olduğu Bina : Ravenclaw'da okuyorum canomm xD Rp Partneri : Sanmıyorum... yani olmaz heralde teklif eden :P Kayıt tarihi : 07/06/08
| Konu: Geri: Sizce Türkiye Avrupa Şampiyonasında İlk Üçe Girermi ? Paz Haz. 08, 2008 3:23 am | |
| - Jiména W. L'moné demiş ki:
- Bence "Giremez..."
Tabii girsin isterim, hem de çok! Ama o iş nasıl olur bilemiyorum... Haklısın Hande'm sana katılıyorum. Bu gidişle epey zor gibi görünüyor... =/ | |
|
| |
JacquaLine B. L'moné
Mesaj Sayısı : 389 Savaş Tarafı : Küçük ö.y.cik xD Mezun Olduğu Bina : Okumaktayım xD Rp Partneri : Yok xD Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: Sizce Türkiye Avrupa Şampiyonasında İlk Üçe Girermi ? Paz Haz. 08, 2008 3:49 am | |
| "Giremez" dedim çünkü umudum yok .. Ama girmesini tabii ki isterim ^^ | |
|
| |
Nickholas Ryan Scofield Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 492 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Tarafsız Mezun Olduğu Bina : Slytherin Rp Partneri : Angelina Daphne Spencer Asa : Ölümün Karanlığı ~ Özel Yetenek : Çataldil Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: Geri: Sizce Türkiye Avrupa Şampiyonasında İlk Üçe Girermi ? Paz Haz. 08, 2008 6:04 am | |
| | |
|
| |
Ashlee Lynn Scofield
Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Tarafsız Rp Partneri : Y.o.K Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Sizce Türkiye Avrupa Şampiyonasında İlk Üçe Girermi ? Paz Haz. 08, 2008 1:42 pm | |
| | |
|
| |
Kimbérley Emilia Lovett
Mesaj Sayısı : 86 Savaş Tarafı : Ölüm Yiyenler Mezun Olduğu Bina : Olmadim daha ama Hufflepuff olcak :D Rp Partneri : Isteyen pm`den ulassin. :) Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: Geri: Sizce Türkiye Avrupa Şampiyonasında İlk Üçe Girermi ? C.tesi Haz. 14, 2008 4:35 am | |
| Girmesini tüm kalbimle diliorm ama zor gibii. Isvicreyi yendik umuraim cekleride yeneriiiz. | |
|
| |
| Sizce Türkiye Avrupa Şampiyonasında İlk Üçe Girermi ? | |
|