| ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ | |
|
+15Gabriella Vanessa O'Brien Pheobé J. L'monê Melissa Amy Lovett Dawnielle Delacroix Naetsu Y. Malfoy Qualetagia Malfoy Sirius Jack Black Galiena Joscelin Rymond Eragon James Black JacquaLine B. L'moné Jiména W. L'moné Paris Hilton Tom Jack Malfoy José Javier del Valdez Andrew Tom Lestrange 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Andrew Tom Lestrange
Mesaj Sayısı : 123 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Mezun Olduğu Bina : Ravenclaw Rp Partneri : Rachel Caroline Black Kayıt tarihi : 28/04/08
| |
| |
José Javier del Valdez
Mesaj Sayısı : 150 Savaş Tarafı : Death Eaters Kayıt tarihi : 03/05/08
| |
| |
Andrew Tom Lestrange
Mesaj Sayısı : 123 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Mezun Olduğu Bina : Ravenclaw Rp Partneri : Rachel Caroline Black Kayıt tarihi : 28/04/08
| |
| |
José Javier del Valdez
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Paz Mayıs 04, 2008 9:23 am | |
| | |
|
| |
Andrew Tom Lestrange
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Paz Mayıs 04, 2008 9:28 am | |
| herşey dahil, tek başlığımız malesef bu herşeyi bu başlık içinde yapacağız | |
|
| |
Tom Jack Malfoy
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 34 Savaş Tarafı : Ölüm Yiyenler Mezun Olduğu Bina : Ravenclaw [okuyorum] Rp Partneri : Diana Ashlee Brown Kayıt tarihi : 04/05/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Paz Mayıs 04, 2008 9:31 am | |
| Hey adamım ben nerdeyim yha xD | |
|
| |
Andrew Tom Lestrange
| |
| |
José Javier del Valdez
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Paz Mayıs 04, 2008 9:52 am | |
| ViyoLonseL ( iki tane Olsa oLur muğğ ? ) | |
|
| |
Paris Hilton
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Paz Mayıs 04, 2008 9:58 am | |
| canem sorması ayıp ben nerdeyim | |
|
| |
Jiména W. L'moné
Mesaj Sayısı : 348 Yaş : 32 Savaş Tarafı : ...bir küçücük ö.y^cik varmış... Rp Partneri : zaman gösterecek X) Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Paz Mayıs 04, 2008 9:59 am | |
| Vay XD Beklediğim bir guruptu ... İyi olmuş XD Benide alın nan aranıza... Punk Felsefesini daha çok benimsesemde, genelde felsefede kaldığı için Metali tercih ederim XD
Senfonik ve epik ilk tercihimdir XD Müzik aletlerinden de yan flüt seçiyorum X) Zaten çalma çabalarım da var X)
Uygun mudur? | |
|
| |
Tom Jack Malfoy
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 34 Savaş Tarafı : Ölüm Yiyenler Mezun Olduğu Bina : Ravenclaw [okuyorum] Rp Partneri : Diana Ashlee Brown Kayıt tarihi : 04/05/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Paz Mayıs 04, 2008 10:05 am | |
| Of!! bateri benimdi ama neyse Elektro Gitar ossun bare xD | |
|
| |
José Javier del Valdez
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Paz Mayıs 04, 2008 10:12 am | |
| | |
|
| |
Jiména W. L'moné
Mesaj Sayısı : 348 Yaş : 32 Savaş Tarafı : ...bir küçücük ö.y^cik varmış... Rp Partneri : zaman gösterecek X) Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Paz Mayıs 04, 2008 10:22 am | |
| Hayır Örs... X) Bateri telli bir çalgı X) | |
|
| |
José Javier del Valdez
| |
| |
JacquaLine B. L'moné
Mesaj Sayısı : 389 Savaş Tarafı : Küçük ö.y.cik xD Mezun Olduğu Bina : Okumaktayım xD Rp Partneri : Yok xD Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Paz Mayıs 04, 2008 11:01 am | |
| Heyyt bende giricem xD banane banane xD heLe bi aLmayın xD
ALet oLarak ta ÇeLLo istiyorum x) apocalyptica^mdan özendim xD | |
|
| |
José Javier del Valdez
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Paz Mayıs 04, 2008 11:07 am | |
| Nan ViyoLonseL bnenimmmmm iLk ben yazdım | |
|
| |
Jiména W. L'moné
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Paz Mayıs 04, 2008 11:08 am | |
| | |
|
| |
JacquaLine B. L'moné
Mesaj Sayısı : 389 Savaş Tarafı : Küçük ö.y.cik xD Mezun Olduğu Bina : Okumaktayım xD Rp Partneri : Yok xD Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Paz Mayıs 04, 2008 11:08 am | |
| banane ya xD 2 çeLLocu oLur haLLa haLLa xD beni mi kırıcan pankek xD | |
|
| |
José Javier del Valdez
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Paz Mayıs 04, 2008 11:11 am | |
| 2 tane oLursa kabuLüm oLmazsa benim ama | |
|
| |
Jiména W. L'moné
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Paz Mayıs 04, 2008 11:29 am | |
| Pardon da Viyolonsel ve Çello aynı şey değil ki X) | |
|
| |
JacquaLine B. L'moné
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Paz Mayıs 04, 2008 11:42 am | |
| vioLayLa aynı şey xD biLL vioLonseL mi dedi xD | |
|
| |
Jiména W. L'moné
| |
| |
José Javier del Valdez
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Paz Mayıs 04, 2008 12:59 pm | |
| | |
|
| |
Paris Hilton
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 5:34 am | |
| ben bas gıtar jaljam xD walla onu bunu anlamam ben bas jaljam o kdr hıh...xD | |
|
| |
Andrew Tom Lestrange
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 7:56 am | |
| Çello ve Viyolonsel aynı şey ama 2 tane de olabilir, Apocalypticada mesela bir sürü var onlardan xD
Herkes eklendi, eklenmeyen varsa söylesin bu arada grubun kişisel bölümünü biraz daha adam etmeyi düşünüyorum | |
|
| |
| ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ | |
|