| ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ | |
|
+15Gabriella Vanessa O'Brien Pheobé J. L'monê Melissa Amy Lovett Dawnielle Delacroix Naetsu Y. Malfoy Qualetagia Malfoy Sirius Jack Black Galiena Joscelin Rymond Eragon James Black JacquaLine B. L'moné Jiména W. L'moné Paris Hilton Tom Jack Malfoy José Javier del Valdez Andrew Tom Lestrange 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Melissa Amy Lovett
Mesaj Sayısı : 138 Savaş Tarafı : Death Eaters^^ Mezun Olduğu Bina : Daha mezun olmadım ki:D Rp Partneri : Aranıyor Sahibi RuhumunxD Kayıt tarihi : 23/04/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Çarş. Mayıs 07, 2008 8:58 am | |
| Bende katılmak istiyorummm... Enstürman kaldı mı ki? Dur bakıyım bi listeye... Hmm Gitarlar kapılmış. Ama dur bende Akustik Gitar alıyım. Olar mı? | |
|
| |
Pheobé J. L'monê
Mesaj Sayısı : 93 Savaş Tarafı : Ölüm Yiyen xD Rp Partneri : aranıyor sahibi ruhumun xD Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Çarş. Mayıs 07, 2008 9:06 am | |
| Bensiz hiç oLur mu? Durun söLim bende Hande^mLe yan fLüt çalabiLerem xD viyolonsel ve çeLLo aynı şey bu arada bende atLim dedim konunun içine xD | |
|
| |
Naetsu Y. Malfoy
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 31 Savaş Tarafı : ##Ölüm Yiyen## Mezun Olduğu Bina : Mezun olmadım daha okuyomxD!!Slytherin!! Rp Partneri : yoq!!Aman olmasında zaten.Uğraşamam!! Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Çarş. Mayıs 07, 2008 10:46 am | |
| Hmm.. Sadece bi tane vokal vardı demi... Eğer bi taneyse eğer kabul edilirse bayan vokal olabilirm :D | |
|
| |
Andrew Tom Lestrange
Mesaj Sayısı : 123 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Mezun Olduğu Bina : Ravenclaw Rp Partneri : Rachel Caroline Black Kayıt tarihi : 28/04/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Perş. Mayıs 08, 2008 8:20 am | |
| herkes alındı, Arya sen de kadın vokalsin Dawnielle sana enstrüman olarak darbuka yazdım ama bence enstrümanını değiştir
Dawnielle Delacroix ---> Darbuka Melissa Amy Gaunt ---> Akustik Gitar Pheobé J. L'monê ---> Yan Flüt | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Andrew Tom Lestrange
Mesaj Sayısı : 123 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Mezun Olduğu Bina : Ravenclaw Rp Partneri : Rachel Caroline Black Kayıt tarihi : 28/04/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Paz Mayıs 11, 2008 4:26 am | |
| tamam ekledim, bir de enstrüman seç kendine | |
|
| |
Gabriella Vanessa O'Brien
Mesaj Sayısı : 222 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Bilmem xD Rp Partneri : Kennéth S. L'mone Kayıt tarihi : 09/05/08
| |
| |
Jacenia L.Marisha Malfoy
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Death Eaters Mezun Olduğu Bina : Daha Mezun Olmama Seneler Var!!! Rp Partneri : ### Frederick O'Brien### Kayıt tarihi : 06/05/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Paz Mayıs 11, 2008 5:16 am | |
| Bende Katılabilir miyim?_ Bass çalabilirim..Piyano çalabilirim... Elektro Gitar çalabilirim... | |
|
| |
Andrew Tom Lestrange
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Salı Mayıs 13, 2008 6:40 am | |
| Gabriella bir enstrüman seç, bass var zaten, kendisinden başka bassçı istemiyor ama çok talep olursa da bir kaç bassçı daha alınacak, elektro mu piyano mu seç birisini??
LÜTFEN ENSTRÜMAN SEÇMEYEN HERKES BİR TANE SEÇSİN... | |
|
| |
Kevin Trevis
Mesaj Sayısı : 14 Savaş Tarafı : Yoldaşlık Rp Partneri : Joanna Jojo Levesque Kayıt tarihi : 04/05/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Salı Mayıs 13, 2008 6:52 am | |
| Bende katılmak istiyorummm. | |
|
| |
Andrew Tom Lestrange
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Salı Mayıs 13, 2008 12:05 pm | |
| enstrüman seçmezsen adını listeye yazmam, önce bir enstrüman seç | |
|
| |
Qualetagia Malfoy
Mesaj Sayısı : 459 Yaş : 32 Savaş Tarafı : Ölümyiyen Mezun Olduğu Bina : Slytherin(okumakta) Rp Partneri : Ryuchi K. Masarakazu Kayıt tarihi : 25/04/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Salı Mayıs 13, 2008 12:13 pm | |
| hmmm bende yoksa Electro gitar ola bilir varsa bass gitar | |
|
| |
Kevin Trevis
Mesaj Sayısı : 14 Savaş Tarafı : Yoldaşlık Rp Partneri : Joanna Jojo Levesque Kayıt tarihi : 04/05/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Çarş. Mayıs 14, 2008 5:49 am | |
| | |
|
| |
Dawnielle Delacroix
Mesaj Sayısı : 94 Savaş Tarafı : Everything For The Darkness. Rp Partneri : Yok, aranıyo. Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Çarş. Mayıs 14, 2008 7:43 am | |
| - Andrew Tom Lestrange demiş ki:
- herkes alındı, Arya sen de kadın vokalsin
Dawnielle sana enstrüman olarak darbuka yazdım ama bence enstrümanını değiştir
Dawnielle Delacroix ---> Darbuka Melissa Amy Gaunt ---> Akustik Gitar Pheobé J. L'monê ---> Yan Flüt Asdfvxdfjh XD Şakaydı o, keman demiştim sonunda. O işte. XD | |
|
| |
José Javier del Valdez
Mesaj Sayısı : 150 Savaş Tarafı : Death Eaters Kayıt tarihi : 03/05/08
| |
| |
Andrea Kate Malfoy
Mesaj Sayısı : 232 Yaş : 32 Savaş Tarafı : yok Kayıt tarihi : 20/03/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ C.tesi Mayıs 17, 2008 12:07 pm | |
| iii o zamn Electro ( Qualetagia malfoy üeliğim için) | |
|
| |
Andrew Tom Lestrange
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 19, 2008 1:03 am | |
| - Dawnielle Delacroix demiş ki:
- Andrew Tom Lestrange demiş ki:
- herkes alındı, Arya sen de kadın vokalsin
Dawnielle sana enstrüman olarak darbuka yazdım ama bence enstrümanını değiştir
Dawnielle Delacroix ---> Darbuka Melissa Amy Gaunt ---> Akustik Gitar Pheobé J. L'monê ---> Yan Flüt Asdfvxdfjh XD Şakaydı o, keman demiştim sonunda. O işte. XD hee tmm | |
|
| |
Andrew Tom Lestrange
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 19, 2008 1:07 am | |
| - Kevin Trevis demiş ki:
- Piyano çalabilirim
üye değildin di mi | |
|
| |
José Javier del Valdez
Mesaj Sayısı : 150 Savaş Tarafı : Death Eaters Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Salı Mayıs 20, 2008 7:15 am | |
| Yha çok kişi oLdu Andrew üye aLımı durcak mı devam mı etcek ? | |
|
| |
Slytha Violét Rousséau
Mesaj Sayısı : 74 Savaş Tarafı : qüçüq ö.y'ciq xD Mezun Olduğu Bina : sLytherin ama okuyom!!Hemen mezun yaptınız haa xD Rp Partneri : yoq ama oLsa fenada oLmaz Kayıt tarihi : 28/05/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Perş. Mayıs 29, 2008 5:58 am | |
| bende istiyorum istediğim enstruman; keman | |
|
| |
Andrew Tom Lestrange
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ C.tesi Mayıs 31, 2008 7:58 pm | |
| Bu müziği seven herkesin grubumuza üye olma hakkı var, alımları neden durdurayım ki Slytha alındın | |
|
| |
| ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ | |
|