| ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ | |
|
+15Gabriella Vanessa O'Brien Pheobé J. L'monê Melissa Amy Lovett Dawnielle Delacroix Naetsu Y. Malfoy Qualetagia Malfoy Sirius Jack Black Galiena Joscelin Rymond Eragon James Black JacquaLine B. L'moné Jiména W. L'moné Paris Hilton Tom Jack Malfoy José Javier del Valdez Andrew Tom Lestrange 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jiména W. L'moné
Mesaj Sayısı : 348 Yaş : 32 Savaş Tarafı : ...bir küçücük ö.y^cik varmış... Rp Partneri : zaman gösterecek X) Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 8:07 am | |
| Ya imkansız :S Viyolosel, kaba tabirle kemanın hafif irisi değil mi :S Çello'da Apocalyptica^da ki kocaman kocaman aletler XD | |
|
| |
Andrew Tom Lestrange
Mesaj Sayısı : 123 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Mezun Olduğu Bina : Ravenclaw Rp Partneri : Rachel Caroline Black Kayıt tarihi : 28/04/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 8:11 am | |
| bak Google-Görsellerde Viyolonsel diye arat direk çello'ya yönlendiriyor, test edildi onaylandı xD | |
|
| |
Jiména W. L'moné
Mesaj Sayısı : 348 Yaş : 32 Savaş Tarafı : ...bir küçücük ö.y^cik varmış... Rp Partneri : zaman gösterecek X) Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 8:14 am | |
| Hala ısrar etmekte kararlıydım, fakat tamam XD Gördüm XD Ne meret şeydir öğrendim X) Kendimi aydınlanmış hissediyorum X) | |
|
| |
Paris Hilton
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 8:16 am | |
| xD baya bi aydınlanmıssınxD | |
|
| |
Andrew Tom Lestrange
Mesaj Sayısı : 123 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Mezun Olduğu Bina : Ravenclaw Rp Partneri : Rachel Caroline Black Kayıt tarihi : 28/04/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 8:31 am | |
| aydınlatabildiysem ne mutlu bana xD | |
|
| |
José Javier del Valdez
Mesaj Sayısı : 150 Savaş Tarafı : Death Eaters Kayıt tarihi : 03/05/08
| |
| |
JacquaLine B. L'moné
Mesaj Sayısı : 389 Savaş Tarafı : Küçük ö.y.cik xD Mezun Olduğu Bina : Okumaktayım xD Rp Partneri : Yok xD Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 8:48 am | |
| espiri yaptı pankek .. xD yazmıştır xD | |
|
| |
Andrew Tom Lestrange
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 10:22 am | |
| en iyisi başlığa biraz renk katmak, ben geyiğe başlayayım bir grup kursaydınız adı ne olurdu?? benimkinin heralde Barrel Of Explosion olurdu | |
|
| |
Jiména W. L'moné
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 10:24 am | |
| Hiç düşünmedim X/ Ama epik rock tarzı bir şey olurdu... Phantom ve ya Carpe Diem gibi XD | |
|
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 181 Savaş Tarafı : Öüm Yiyenler Mezun Olduğu Bina : Slytherin Rp Partneri : Stesha Irina Murder Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 10:31 am | |
| Bnede bir de solist oluyorsa xD | |
|
| |
José Javier del Valdez
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 10:33 am | |
| | |
|
| |
Andrew Tom Lestrange
| |
| |
Eragon James Black
Mesaj Sayısı : 181 Savaş Tarafı : Öüm Yiyenler Mezun Olduğu Bina : Slytherin Rp Partneri : Stesha Irina Murder Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 10:35 am | |
| Şahsen söyle bende yaparım xD | |
|
| |
José Javier del Valdez
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 10:36 am | |
| | |
|
| |
Andrew Tom Lestrange
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 10:39 am | |
| ben hala Barrel Of Explosionda kararlıyım, havalı geliyor kulağa | |
|
| |
José Javier del Valdez
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 10:40 am | |
| | |
|
| |
Andrew Tom Lestrange
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 10:43 am | |
| Barrel Of Explosion, Patlayıcı Varili ya da Fıçısı gibi bi anlamı var xD | |
|
| |
Galiena Joscelin Rymond
Mesaj Sayısı : 165 Savaş Tarafı : Z.A.Y Rp Partneri : ARANIYOR!!!!!!! Kayıt tarihi : 01/05/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 10:48 am | |
| Bende katılmak istiyorum... | |
|
| |
Andrew Tom Lestrange
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 10:52 am | |
| tamam Cho aramıza hoşgeldin =) bir de enstürman seçersen, dolu olanları seçmemeye özen göster ama tabi bir müzik grubunda birden fazla kullanılabilecekleri seçebilirsin | |
|
| |
José Javier del Valdez
| |
| |
Galiena Joscelin Rymond
Mesaj Sayısı : 165 Savaş Tarafı : Z.A.Y Rp Partneri : ARANIYOR!!!!!!! Kayıt tarihi : 01/05/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 11:01 am | |
| Gerçke haytta n örnek vermek gerekirse piyano,viyolensel ve bateri çalıyorum..Bu üçünden birini sen seç... | |
|
| |
José Javier del Valdez
| |
| |
Galiena Joscelin Rymond
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 11:10 am | |
| ohh''S***t yhani arkadaşım Bill'cim metal grubunda piyano birs tuhaf kaçmasmı.... | |
|
| |
Andrew Tom Lestrange
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 11:13 am | |
| neden olmasın ki piyano?? Bateri benim, Viyolonselimiz de var 2 tane | |
|
| |
Galiena Joscelin Rymond
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 11:15 am | |
| | |
|
| |
| ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ | |
|