| ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ | |
|
+15Gabriella Vanessa O'Brien Pheobé J. L'monê Melissa Amy Lovett Dawnielle Delacroix Naetsu Y. Malfoy Qualetagia Malfoy Sirius Jack Black Galiena Joscelin Rymond Eragon James Black JacquaLine B. L'moné Jiména W. L'moné Paris Hilton Tom Jack Malfoy José Javier del Valdez Andrew Tom Lestrange 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sirius Jack Black
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 34 Savaş Tarafı : Yoldaşlık Mezun Olduğu Bina : Gryffindor Rp Partneri : Puffy Haylie D. Ambrosio Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 11:17 am | |
| ben de üye olmak isterim. Hard Rock Kalmah Nu Metal L.P. Rock Hayko ve şebo dinlerim. | |
|
| |
Qualetagia Malfoy
Mesaj Sayısı : 459 Yaş : 32 Savaş Tarafı : Ölümyiyen Mezun Olduğu Bina : Slytherin(okumakta) Rp Partneri : Ryuchi K. Masarakazu Kayıt tarihi : 25/04/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 11:31 am | |
| Bende üe olmak istiyorum Metal 4over | |
|
| |
José Javier del Valdez
Mesaj Sayısı : 150 Savaş Tarafı : Death Eaters Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 11:35 am | |
| GeLsin herkesde çok kaLabaLıkta oLmayaLım | |
|
| |
Andrew Tom Lestrange
Mesaj Sayısı : 123 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Mezun Olduğu Bina : Ravenclaw Rp Partneri : Rachel Caroline Black Kayıt tarihi : 28/04/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 11:42 am | |
| tamamdır, siz de enstürman seçin Cho 2 Bateri birden saçma olur ama istersen Viyolansel olabilir?? | |
|
| |
José Javier del Valdez
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 11:48 am | |
| Hayır onLar bizim 2 kişi yeter... Ant... | |
|
| |
Sirius Jack Black
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 34 Savaş Tarafı : Yoldaşlık Mezun Olduğu Bina : Gryffindor Rp Partneri : Puffy Haylie D. Ambrosio Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 11:48 am | |
| benim muhabbetten haberim yok biraz bilgi versene!!! | |
|
| |
José Javier del Valdez
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 11:50 am | |
| | |
|
| |
Andrew Tom Lestrange
Mesaj Sayısı : 123 Yaş : 31 Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Mezun Olduğu Bina : Ravenclaw Rp Partneri : Rachel Caroline Black Kayıt tarihi : 28/04/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 11:52 am | |
| arkadaşlar 2 viyolansel yeter diyorlar da, bu arada Bill ant demezsen sevinirim | |
|
| |
José Javier del Valdez
| |
| |
Andrew Tom Lestrange
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 12:13 pm | |
| yok ben pek sevmem öyle takma adları, ünlümün adıyla hitap etsen daha iyi olur | |
|
| |
Naetsu Y. Malfoy
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 31 Savaş Tarafı : ##Ölüm Yiyen## Mezun Olduğu Bina : Mezun olmadım daha okuyomxD!!Slytherin!! Rp Partneri : yoq!!Aman olmasında zaten.Uğraşamam!! Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 12:29 pm | |
| Bende katılıyım!! Metalci olarak | |
|
| |
Andrew Tom Lestrange
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 12:33 pm | |
| dilimde tüy bitti, enstürman seçin plsss | |
|
| |
Naetsu Y. Malfoy
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 31 Savaş Tarafı : ##Ölüm Yiyen## Mezun Olduğu Bina : Mezun olmadım daha okuyomxD!!Slytherin!! Rp Partneri : yoq!!Aman olmasında zaten.Uğraşamam!! Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 12:37 pm | |
| ei seçiyim... Çaldığı bir enstürman; Bass | |
|
| |
Andrew Tom Lestrange
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 12:39 pm | |
| var ama yine de ekliyorum, eğer Paris itiraz edip tek Bassist olmak isterse başka bir tane seçmek zorunda kalırsın bu arada Jack Shephard ve Qualetagia Malfoy hala seçmediniz enstrümanlarınızı | |
|
| |
Naetsu Y. Malfoy
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 12:46 pm | |
| En son sanırım grup adları konuşuyodunuss... Benim abimlerin grubu var..Onların adından çalıyım birascıqq... "KiLing Charm" Anlamını bilmiyom :D | |
|
| |
Andrew Tom Lestrange
| |
| |
Naetsu Y. Malfoy
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 12:50 pm | |
| Aslı Leather Charm :D Bi şarkıalrında geçiyodu Kiling Charm diye :D | |
|
| |
Andrew Tom Lestrange
| |
| |
Naetsu Y. Malfoy
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 12:56 pm | |
| Olsun... Şarkıları güzel... Bu arada bi haber veriyim... Metallica konseri için biletler tükenmiş diyolardı ama tükenmemiş ellerinde hala biraz varmış.. Belki biliyosunuzdur bir haber daha veriyim... Unirock'a Opeth ve Testament geliyo.Başka gruplarda varda en önemli ikisi bunlar | |
|
| |
Andrew Tom Lestrange
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Ptsi Mayıs 05, 2008 1:09 pm | |
| ikisini de biliyordum ama söylediğin için saol | |
|
| |
José Javier del Valdez
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Salı Mayıs 06, 2008 4:07 am | |
| - Andrew Tom Lestrange demiş ki:
- yok ben pek sevmem öyle takma adları, ünlümün adıyla hitap etsen daha iyi olur
Andrew yerine Andrea faLan iyi oLurdu.. ünLünde cixmiş hani... | |
|
| |
Jiména W. L'moné
Mesaj Sayısı : 348 Yaş : 32 Savaş Tarafı : ...bir küçücük ö.y^cik varmış... Rp Partneri : zaman gösterecek X) Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Salı Mayıs 06, 2008 1:03 pm | |
| Aa... Demek Metallica biletleri hala bitmedi XD Bu iyi haber! Benim doğum günümde sahnede olacaklar fakat ben orada olamayacağım! Peh! Zaten isyan çıkarmış durumdayım! Hala bilet varsa, benimde şansım var... Ah... En büyük hayallerimdendir! Metallica^yı canlı canlı görmek... Ama sevgili ebeveynlerim izin vermemekte! Git aile katili ol sonra! Her neyse... Opeth haberini biliyordum! Onları da görmek isterim! Canlı dinlemek isterim! Ne harika olurdu! | |
|
| |
Paris Hilton
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Çarş. Mayıs 07, 2008 5:37 am | |
| - Arya Cyntia Malfoy demiş ki:
- ei seçiyim...
Çaldığı bir enstürman; Bass hopss xD gulum bas ben calom walla kımsele paylasmam dıem ben xD baska bısebul pls gulumxD | |
|
| |
Andrew Tom Lestrange
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Çarş. Mayıs 07, 2008 7:34 am | |
| tamam o zaman Arya başka bir şey bul | |
|
| |
Dawnielle Delacroix
Mesaj Sayısı : 94 Savaş Tarafı : Everything For The Darkness. Rp Partneri : Yok, aranıyo. Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ Çarş. Mayıs 07, 2008 8:55 am | |
| - Bill Jörgen KauLitz demiş ki:
- oFF aynı şey beaa
Evet, Çello ve Viyolinsel aynı şey. Vikipedi'den bakın hatta. Konu kapanmıştır ama ben yine de yazayım dedim. 4 sayfaya bakamam şimdi.
Ha, ben de lütfen. Rock, Punk, Metal. Evanescence, Panic! At The Disco, arada Metallica, arada Avril'ın eski şarkıları. Enstrüman olarak da darbuka, eğer o kapılmışsa bağlama, o da kapılmışsa saz. Kahretsin onlar çok süper enstrümanlar, kesin kapılmışlardır. Neyse, darbuka işte. Ciddiyim. Olmazsa da keman ya da geri vokal ossun bari. | |
|
| |
| ~MetalistaN~ ~Metal ve Rock Dinleyenlerin Mekanı~ ~MetalistaN~ | |
|